Cumartesi olan sistemi beklemeli miyim yoksa bunu direkt almalı mıyım?

tunaduralı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Öncelikle merhaba ben adobe programlari kullaniyorum ve cs valorant gibi oyunlar oynuyorum bu attigim sisteme Ryzen 5 5600 koyup satin alsam mi yoksa Hocamın sistemini beklesem mi 15 bin TL kredi çektik ne yapicam bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim.

Bahsettiğim sistem;
www.gaming.gen.tr

ULTIMA-3060 / AMD RYZEN 5 4500 / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

KS

tunaduralı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
vallahi stresten 4 tane sivilce cikardim kredi çekmesek sorun yok ta onca borcun içinde kredi çektik 15bine en azindan en iyisini aldim demek istiyorum Hocam bisi yazsa rahatlatsa ne güzel olur eğer o sistemi alamazsam bi de bunun indirimi biterse ne yapicagim diye korkuyorum

Addoganli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
vallahi stresten 4 tane sivilce cikardim kredi çekmesek sorun yok ta onca borcun içinde kredi çektik 15bine en azindan en iyisini aldim demek istiyorum Hocam bisi yazsa rahatlatsa ne güzel olur eğer o sistemi alamazsam bi de bunun indirimi biterse ne yapicagim diye korkuyorum
Hocam öncelikle korkmayın. Ben cumartesi gününü bekleme taraftarıyım. Velev ki alamadınız vs yine de indirim oluyor arada. O zaman alabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri