Bence 2k amoled alinabilir34 inç ve üstü uzun curved 4k.monitor Önerebilirmisiniz 4090 için 25 bin TL ye kadar bütçem var
Hocam çok astiniz da yani az daha kalitesiz birşey olursada olur bütçem okdarBuna bütçen yetiyor mu?
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
2k da olurHocam çok astiniz da yani az daha kalitesiz birşey olursada olur bütçem okdar
Thull Ultraview THL-DQHD49C 49" 1 MS 75 Hz Curved DQHD IPS LED MonitörHocam çok astiniz da yani az daha kalitesiz birşey olursada olur bütçem okdar
2k da olur
Amoled telefonlarda olur, oled demek istedin sanırım.Bence 2k amoled alinabilir
Burada daha ucuzmuş.Hocam çok astiniz da yani az daha kalitesiz birşey olursada olur bütçem okdar
2k da olur
Thull Ultraview THL-DQHD49C 49" 1 MS 75 Hz Curved DQHD IPS LED Monitör
Hocam bu alinirmi peki direksiyon seti ile ETS vs sadece hikaye oyunları oynamak için ayritetten 360hz monitör var
Araştırıyorum şimdi.@Lory panel kalitesi nasil bunun iyi diye biliyorum
![]()
Razer Raptor 27 RZ39-03500100-R3G1 27" 1ms QHD IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Raptor 27 RZ39-03500100-R3G1 27" 1ms QHD IPS Monitör fiyatlarını Akakçe ile takip et! Razer Raptor 27 RZ39-03500100-R3G1 27" 1ms QHD IPS Monitör özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Evet evet karistirmisim pardonAmoled telefonlarda olur, oled demek istedin sanırım.
Burada daha ucuzmuş.
![]()
Dell Alienware AW3423DWF Monitör
Dell Alienware AW3423DWF Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Neyse onu geçelim. Ultrawide istiyorsun sanırım. Buna bakabilirsin.
![]()
MSI Optix MPG341QR Monitör
MSI Optix MPG341QR Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Araştırıyorum şimdi.
https://www.sinerji.gen.tr/msi-34-o...o1RCaSh-01ihghuw88Tq6lObGe4IFaN0aAqmLEALw_wcB bu olabilir 2K ve 4K arası piksele sahip kaliteli güzel monitör bence34 inç ve üstü uzun curved 4k.monitor Önerebilirmisiniz 4090 için 25 bin TL ye kadar bütçem var