Custom Klavye Için Yardım.

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Merhabalar uzun uğraşlar sonucu böyle bir custom klavye yapmaya karar verdim. Bu custom klavye hakkında ne düşünüyorsunuz ve başka öneriniz var mı?

Linkler:
1000tl ye geliyor. Bunu az önce sipariş verdim beyaz rengini.

tr.aliexpress.com
16.18BGN 78% OFF|PBT Keycaps XDA profil kişiselleştirilmiş İngilizce/rusça anahtar kap kiraz MX 104 için boya süblimasyon/87/61 mekanik klavye| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
tr.aliexpress.com tr.aliexpress.com
250tl ye geliyor. 2. Seçenektekini alacağım alırsam ama bu içime çok sinmedi. Klavyenin harf yazan yerleri saydam olursa ve ışık geçirirse iyi olurdu.

Switch olarakta ya gateron milky yellow ya da ktt kang white alacağım. İkisi arasında çok fark var mı? Anladığım kadarıyla ses kısmında aman aman bir fark yok ama yellowun hissiyatı çok daha iyi. Gateron 600-700tl, ktt 400tl.

Yellowu çok övüyordı ama az önce bir arkadaşımın attığı sesi dinledim ve hüsrana uğradım.

@Greewe_Greew @Sahuraka

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Merhabalar uzun uğraşlar sonucu böyle bir custom klavye yapmaya karar verdim. Bu custom klavye hakkında ne düşünüyorsunuz ve başka öneriniz var mı?

Linkler:

tr.aliexpress.com
16.18BGN 78% OFF|PBT Keycaps XDA profil kişiselleştirilmiş İngilizce/rusça anahtar kap kiraz MX 104 için boya süblimasyon/87/61 mekanik klavye| | - AliExpress
250tl ye geliyor. 2. Seçenektekini alacağım alırsam ama bu içime çok sinmedi. Klavyenin harf yazan yerleri saydam olursa ve ışık geçirirse iyi olurdu.

Switch olarakta ya gateron milky yellow ya da ktt kang white alacağım. İkisi arasında çok fark var mı? Anladığım kadarıyla ses kısmında aman aman bir fark yok ama yellowun hissiyatı çok daha iyi. Gateron 600-700tl, ktt 400tl.

Yellowu çok övüyordı ama az önce bir arkadaşımın attığı sesi dinledim ve hüsrana uğradım.

@Greewe_Greew @Sahuraka
Bunu en iyi greewe bilir bence yellow ses guzel eger daktilo gibi istiyorsan blue al

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135

Linkler:

tr.aliexpress.com

@Greewe_Greew @Sahuraka
aliexpress linkleri gözükmüyor. keycaps double pbt almanı öneririm ama cok hosuna gittiyse de alabilirsin cift olmasına gerek yok switch olarak yellow öneririm güncel gateron pro yellow kullanıyorum akkonun çok övülen ve güzel olan bir switchi var 45 tanesi ama shipping fln pahalıya geliyor aliexpressten bulursan alabilirsin onun yerine gateronun brown-yellow switchleride güzeldir.
kasa çok tercih edilen bir kasa f/p dir yani.

Son düzenleme:
KS

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
aliexpress linkleri gözükmüyor. keycaps double pbt almanı öneririm ama cok hosuna gittiyse de alabilirsin cift olmasına gerek yok switch olarak yellow önerimim güncel gateron pro yellow kullanıyorum akkonun çok övülen ve güzel olan bir switchi var 45 tanesi ama shipping fln pahalıya geliyor aliexpressten bulursan alabilirsin onun yerine gateronun brown-yellow switchleride güzeldir.
kasa çok tercih edilen bir kasa f/p dir yani.
Neden yellow Önermiyirsun?
Birde ben aldim ama şimdi whatgeek sahte satıyor diyenler var. Ne kadar doğrudur bu?

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
Neden yellow Önermiyirsun?
Birde ben aldim ama şimdi whatgeek sahte satıyor diyenler var. Ne kadar doğrudur bu?
yanlış yazmışım hocam kusura bakmayın düzelttim yellow öneririm. whatgeek konusu hakkında şahsen fikrim yok ama bi baktım da güvenilir bir siteye benziyor.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
keycaps konusunda bütçeyi biraz zorla derim, akko v3 cream yellow iyidir switch

KS

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
keycaps konusunda bütçeyi biraz zorla derim, akko v3 cream yellow iyidir switch
Bütçe buraya çok zor geldi. Belki keycaps olarak daha iyisini alırım. Whatgeek hakkında yazdıklarım için ne düşünüyorsun?

Cidden bu kadar yorucu olduğunu bilmiyordum bu işin.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Bütçe buraya çok zor geldi. Belki keycaps olarak daha iyisini alırım. Whatgeek hakkında yazdıklarım için ne düşünüyorsun?

Cidden bu kadar yorucu olduğunu bilmiyordum bu işin.
vergisi çıkacak onun keşke bir sorsaydın ya, vergiyle uğraşcaksın büyük ihtimalle

erkoo3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
selam arkadaşlar custom klavye yapmak cok mu zor denemeye değer mi :)

KS

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Bütçen varsa kesinlikle değer. Zor bir set degil. 3 parça satın alıyorsun ve kolay bir şekilde takıyorsun. Parçalar kasa, switch ve keycaps.
Eğer bütçen 1800 den aşşağı işe girme derim.

erkoo3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bütçen varsa kesinlikle değer. Zor bir set degil. 3 parça satın alıyorsun ve kolay bir şekilde takıyorsun. Parçalar kasa, switch ve keycaps.
bütçe çok önemli değil de yanı abartı olmadıkça ama becerebilir miyim orada şüphem var o 3 parca nereden alınır bilmiyorum bugun bıraz arastırdım ilk defa aliexpress fılan hep ama ordan urun gelıyormu gumruk olayları malum bıraz çekindim tuş secimi ıcın cok fazla bır alternatıf bulamadım yada beeremedim hangısı kalıtelı değil onuda bılmıyorum bu bıraz korkutuyor beni, yoksa muhtemelen uğraşıp yapmak çok eğlencelidir

KS

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
bütçe çok önemli değil de yanı abartı olmadıkça ama becerebilir miyim orada şüphem var o 3 parca nereden alınır bilmiyorum bugun bıraz arastırdım ilk defa aliexpress fılan hep ama ordan urun gelıyormu gumruk olayları malum bıraz çekindim tuş secimi ıcın cok fazla bır alternatıf bulamadım yada beeremedim hangısı kalıtelı değil onuda bılmıyorum bu bıraz korkutuyor beni, yoksa muhtemelen uğraşıp yapmak çok eğlencelidir
İstediğin yerden alabilirsin. Ben önerebilirim istersen. Mesela kasa mı whatgeek den indirim kodu ile 36 dolara aldım. Kartınızın yurt dışı alışverişi açıksa otomatik TL yi dolara çeviriyor karttan. Şimdi aliexpresten gateron yellow milky pro alacağım. Keycaps e daha karar vermedim yukarıda linkini attığım en ucuz keycapslerden biri ama.ben harflerden ışık gözüksün istiyorum o yüzden hala araştırıyorum onu. Kasa indirimi bitmesin diye hemen aldım switch ve keycapsler yakında yani. Toplaması da çok zevkli evet. Hemde alacağın klavyeye göre daha kaliteli ve daha güzel oluyor.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Eğer hard gamer değilsen fazlasıyla değer, zor bir olayı yok aşırı basit. Bütçeni söylersen sana güzel bir şeyler öneririz.
Biz onu 2.5a çekelim. 1800e yapar ama tester68 gibi şeylerle yapar onlardada double click var.

KS

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri