Keycaps nasıl bir şey istiyorsun?Custom klavye tavsiyesi verebilirmisiniz %75 linear kaliteli birseyler bütçe ne kadar az tutulursa o kadar iyi![]()
Hmm 3.5 4k bütçe varsa asus tog stirx in güzel bi seri klavyedi vardı bulursm atarım
Custom demiş.Hmm 3.5 4k bütçe varsa asus tog stirx in güzel bi seri klavyedi vardı bulursm atarım
switch and click, hipyotech, vb. kanalları izlemenizi tavsiye ederim ayrıca bütçenizi söylerseniz bende size yardımcı olabilirimCustom klavye tavsiyesi verebilirmisiniz %75 linear kaliteli birseyler bütçe ne kadar az tutulursa o kadar iyi![]()
3.5-4müşswitch and click, hipyotech, vb. kanalları izlemenizi tavsiye ederim ayrıca bütçenizi söylerseniz bende size yardımcı olabilirim
prebuilt alacaksanız amazondan akko marka klavyelere bakabilirsinizCustom klavye tavsiyesi verebilirmisiniz %75 linear kaliteli birseyler bütçe ne kadar az tutulursa o kadar iyi![]()
cokta farketmez hocam ya keycaps ben keycaps leri kendim baksam daha iyi gibi ama sizde onerirseniz guzel olur cok renkli olmayan sade birseyler (keycaps olmadan butce 3k olarak dusunup onerirmsiniz)Keycaps nasıl bir şey istiyorsun?
Epomaker akko veya yunzii alcam 3unden biri prebuilt alirsam ama custom daha iyi gibiprebuilt alacaksanız amazondan akko marka klavyelere bakabilirsiniz
Akko 5075B plus al çok iyi boardcokta farketmez hocam ya keycaps ben keycaps leri kendim baksam daha iyi gibi ama sizde onerirseniz guzel olur cok renkli olmayan sade birseyler (keycaps olmadan butce 3k olarak dusunup onerirmsiniz)
Epomaker akko veya yunzii alcam 3unden biri prebuilt alirsam ama custom daha iyi gibi
Akko 5075B plus al çok iyi board
Evet![]()
Akko 5075B artı V2 75% sıcak değiştirilebilir çok modlu RGB mekanik oyun klavyesi 2.4GHz kablosuz/USB tip-c/Bluetooth 5.0 - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Bu mu hocam
Keycapsleri pek hosuma gitmedi hocam baska onerebileceginiz varmi bu tarzda
Hocam 2-3 renk seçeneği var ve en mantıklısı aslında hiç bir rengi mi beğenmedinşzKeycapsleri pek hosuma gitmedi hocam baska onerebileceginiz varmi bu tarzda
Hocam hangi satici orijinal yoksa 2 tanemi orijinal satici varHocam 2-3 renk seçeneği var ve en mantıklısı aslında hiç bir rengi mi beğenmedinşz
İkisinide tercih edebilirsiniz.Hocam hangi satici orijinal yoksa 2 tanemi orijinal satici var
Asa profil olmasi biraz kotu pek hosuma gitmiyor basışı onun disinda pek sıkıntı yok gibiHocam 2-3 renk seçeneği var ve en mantıklısı aslında hiç bir rengi mi beğenmedinşz
Hocam cidden güzel klavye ilerde keycaps değişirsiniz benceAsa profil olmasi biraz kotu pek hosuma gitmiyor basışı onun disinda pek sıkıntı yok gibi
Tamamdir hocam peki siz neden bu klavyeyi oneriyorsunuz neyi kaliteli bu kdr (bu onerdiginizi alicam muhtemelen)Hocam cidden güzel klavye ilerde keycaps değişirsiniz bence