Yardım Cyberpunk 2077 Darboğaz Sorunu

xEmpty

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
6 7 ay gibi bir süre önce hiç sıkıntı yaşamadan orta-yüksek ayarlarda 60 70 arası FPS ile takılmadan oynadığım Cyberpunk'a geçen tekrar başladım. Nedense darboğaz oluyor, ayarlar düşükteyken 30-40 fps falan alıyordum. Kalabalık ayarını düşürüp ekran kartına yük binsin diye ayarları yükselttim FPS biraz arttı ama yinede hala ekran kartı kullanımı arada düşüyor ve cpu 80 den aşağı inmiyor bazen 100ü buluyor. Her ayarı denedim, ultra ve yüksek ayarlarda 45 civarı falan alıyorum gpu %80 lerde takılıyor bazen 60 lara düşüyor cpu dediğim gibi 80 den aşağı inmiyor. Başka hiçbir oyunda yaşamıyorum böyle bir sorun, zaten Cyberpunk'ta da yaşamıyordum önceden

Ekran Kartı: gtx 1660 super
İşlemci: r5 3500

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
6 7 ay gibi bir süre önce hiç sıkıntı yaşamadan orta-yüksek ayarlarda 60 70 arası FPS ile takılmadan oynadığım Cyberpunk'a geçen tekrar başladım. Nedense darboğaz oluyor, ayarlar düşükteyken 30-40 fps falan alıyordum. Kalabalık ayarını düşürüp ekran kartına yük binsin diye ayarları yükselttim FPS biraz arttı ama yinede hala ekran kartı kullanımı arada düşüyor ve cpu 80 den aşağı inmiyor bazen 100ü buluyor. Her ayarı denedim, ultra ve yüksek ayarlarda 45 civarı falan alıyorum gpu %80 lerde takılıyor bazen 60 lara düşüyor cpu dediğim gibi 80 den aşağı inmiyor. Başka hiçbir oyunda yaşamıyorum böyle bir sorun, zaten Cyberpunk'ta da yaşamıyordum önceden

GPU değeri kaç ?

fotoğraf atabilir misin ?

KS

xEmpty

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oyunla alakalı sıkıntıda olabilir bu aralar çok güncelleme aldı.
1.5 den sonra böyle sorun yaşayan birsürü insan olmuş yabancı kaynaklarda da çok fazla gördüm ama 1.5 geleli çok uzun süre oldu hala çözülmediyse büyük sıkıntı

resim_2023-01-24_165553243.png

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637

hocam oyun cok güncelleme aldı düsük fps nedeni ondan ,

KS

xEmpty

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
CyberPunk hala optimize edilememiş, CS GO'nun "güncellesek de fayda etmiyor ya" kaderini yaşayan bir oyun. O yüzden 4090'da koysanız tam anlamıyla kullanamayan bir oyun için normal olarak görüyorum.
evet optimizasyon olarak hala sıkıntıları var farkındayım ama önceden sıkıntı yaşamazken şimdi yaşamam garip. Galiba güncellemeler ile daha iyiye gitmesi gerekirken dahada bozmuşlar

Heavenguard

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cyberpunk pc de oynuyorum hayalet şehir bölümündeyim panamla beraber arabayı durdurup etrafı tara diyor bölüm bana tabı basılı tutuyorum tarancak yerler yeşil renk oluyor ama orayı tarayamıyorum bu bölüm yüzünden oyunda ilerleyemiyorum bi sürü tuşa basıyorum gene olmuyor lütfen yardımcı olun kafayı yiyeceğim

hocam oyun cok güncelleme aldı düsük fps nedeni ondan ,

Oyunu 1 yada 2 ay falan önce indirdim yine mi güncelleme aldı güncelleme aldıysa usta steamde ben bu oyunu güncellersem hemen kayıtlı oyun kaybolurmu

kaanmeng17

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
yazdıgım gibi 80 lerde falan ama 60 lara düşüyor arada şimdi oyuna girip alıyorum ekran görüntüsü
Hocam bu sorunun benzeri bendede oluyordu, grafik ayarlarından bu ayar açık mı bakabilir misiniz?

Ekli dosyalar

• 23123.png
    23123.png
    285.6 KB · Görüntüleme: 88
  • 321312.png
    321312.png
    8.1 KB · Görüntüleme: 88

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri