Cyberpunk 2077 Hikaye Hakkında Soru

laptop almak isteyen adam

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
25
hemen konuya geliyorum oyunu ilk defa oynamaya başladım ve hikaye de dex beni öldürdü hurdalıktan falan doğup devam ettim ama kafama takılan şu çipi çalıp ölmeme ihtimali var mı ya da çipi hiç çalmadan ölmeme ihtimali var mı yoksa her türlü ölüyor muyuz ?

cafcaff

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
hikaye gereği çipi çalıp ölüyorsun, oyun çipin içindeki karakterle mücadele etmen üzerine kurulu

cafcaff

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
save alıp bazı yerlerde farklı seçenekler ile ilerleyebilirsin, oyun o yönden oynayıcıya imkan tanıyor

KS

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
25
save alıp bazı yerlerde farklı seçenekler ile ilerleyebilirsin, oyun o yönden oynayıcıya imkan tanıyor
oyun hakkında bilmediğim çok şey şu an sabah6 akşam 6 arası git dediği yerdeyimde yan görevleri yapıyorum 45k para oldu tabi 10k ya kıyafet aldım 200 e geri sattım oralar ayrı meselede bilmiyorum takılıyrum yani

cafcaff

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
oyun hakkında bilmediğim çok şey şu an sabah6 akşam 6 arası git dediği yerdeyimde yan görevleri yapıyorum 45k para oldu tabi 10k ya kıyafet aldım 200 e geri sattım oralar ayrı meselede bilmiyorum takılıyrum yani
görevlere erken gittiğin zaman bekle seçeneği çıkıyor, gidip bekleyebilirsin. oynanış videolarını izleyip ya da oyun rehber sitelerinden takıldığın yerde yardım alabilirsin.

KS

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
25
görevlere erken gittiğin zaman bekle seçeneği çıkıyor, gidip bekleyebilirsin. oynanış videolarını izleyip ya da oyun rehber sitelerinden takıldığın yerde yardım alabilirsin.
vallaha koaly modda zaten bir tane de pompalı buldum yakından herkese tek atıyorum :D

cafcaff

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
KS

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
25
KS

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
25
sacrum prfanum görevi buga girdi heralde o konuda bilgin var mı

dedim rahibe sıkarsak ölür mü adam öldü görev kaldı içerdekileri öldür diyorda rahibi bile öldürkdük :D

KS

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
25
En zor modda oyna kral oyun ortalardan sonra çok kolay oluyor
yani heralde şu an kolayda bitiririm bir kaç ay sonra tekrar başlarım diye düşünüyorum o zaman en zorda devam ederiz

zaten il save i en zor da başlattım ama yoruyo ya çok detay var çok kasmak istemiyorum yavaş yavaş oynuyırum :d sakin

KS

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
25
En zor modda oyna kral oyun ortalardan sonra çok kolay oluyor
kolay modda oynadığım sıralar gerçekten asıl oyunu kaçırıyorum dedim ve sıfırdan tekrar en zor modda başlattım sadece ana görev üzerinden gittim phantom liberty yi bile oynamadan oyunu intahar şeklinde bitridim

zaten öyle bir oynamışım ki ya intahar edicektim ya da arasakyla devam edicektim başka seçenek yoktu

phantom liberty üzerinde daha farklı sonlar var onlarda bakıcam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri