Cyberpunk 2077 Kaldırır Mı?

omerio

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
71
Merhabalar dostlar öncelikle
cyberpunk 2077 almayı düşünüyorum ve kafamda bir soru işareti var
bu oyunu alıp oynarsam bilgisayarı fazla yorar mı?
oyun 12 gb ram gerkiyormuş sözde
Sistem özellikleri:
RAM 16 GB
GPU RX6600
CPU 5 5500
Şimdiden teşekkürler

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,971
Sistem özellikleri:
RAM 16 GB
GPU RX6600
CPU 5 5500
Şimdiden teşekkürler
Kaldirir evet oyun 12gb ram cekiyor

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
680
3060 benzeri bir kartınız var işelmcide aynı şekilde ona uyumlu orta giriş gibi düşünebilirizsistemi. Açar özellikle fsr ile daha rahat eder. (tabiki ayarlar yüksek olmama şartı ile)

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Sistem özellikleri:
RAM 16 GB
GPU RX6600
CPU 5 5500
Şimdiden teşekkürler
Bnede de aynı sistem var bende indirmiştim 10 saat falan oynadım 1080p de yüksek grafiklerde ortalama 60 80 arası oluyor ayarları ulrta da yapabilirsin ama fsr falan kullanabilirsin

KS

omerio

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
71
Kaldirir evet oyun 12gb ram cekiyor
3060 benzeri bir kartınız var işelmcide aynı şekilde ona uyumlu orta giriş gibi düşünebilirizsistemi. Açar özellikle fsr ile daha rahat eder. (tabiki ayarlar yüksek olmama şartı ile)
Bnede de aynı sistem var bende indirmiştim 10 saat falan oynadım 1080p de yüksek grafiklerde ortalama 60 80 arası oluyor ayarları ulrta da yapabilirsin ama fsr falan kullanabilirsin
teşekkür ederim hocalarım peki fsr nereden aktif edebilirim? şimdi driver güncellemesi yapacağım da

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
680
teşekkür ederim hocalarım peki fsr nereden aktif edebilirim? şimdi driver güncellemesi yapacağım da
Kenar yumuşatma olarak görebilirsin. Dlss açıksa diğerleri kapalı olur dlss kapatıp diğerlerini açabilirsin gerçi senin kart amd dlss seçilmiyor. Çok basit bir işlem sırayla hepsine bak hangisi hoşuna giderse

KS

omerio

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
71
Kenar yumuşatma olarak görebilirsin. Dlss açıksa diğerleri kapalı olur dlss kapatıp diğerlerini açabilirsin gerçi senin kart amd dlss seçilmiyor. Çok basit bir işlem sırayla hepsine bak hangisi hoşuna giderse
teşekkürler @Boozew @RİÇES hocam bilgi için. geç baktım kusura bakmayın

KS

omerio

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
71
@Sahuraka @Boozew hocalarım yeniden merhaba benim sistemimi kullanan biri cyberpunk gpu %100 CPU %70-80 arası kullanımı varmış iddiasına göre
Bende bu sorunu yaşar mıyım acaba?

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
680
@Sahuraka @Boozew hocalarım yeniden merhaba benim sistemimi kullanan biri cyberpunk gpu %100 CPU %70-80 arası kullanımı varmış iddiasına göre
Bende bu sorunu yaşar mıyım acaba?
gpu %100 olur zaten yaptıgın ayara bağlı ama aynı anda gpu ve cpu nun o değerlerde olacağını düşünmüyorum. İşlemci maks %45-50 olur gpu 90 100 (ayarlarına göre)

KS

omerio

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
71
gpu %100 olur zaten yaptıgın ayara bağlı ama aynı anda gpu ve cpu nun o değerlerde olacağını düşünmüyorum. İşlemci maks %45-50 olur gpu 90 100 (ayarlarına göre)
hocam şöyle
pcye zarar verir mi bu kadar büyük istatistikler? veya normal mi?
dlss açmamda bir yararı varmı

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
680
hocam şöyle
pcye zarar verir mi bu kadar büyük istatistikler? veya normal mi?
dlss açmamda bir yararı varmı
dlss dediğin şey kenar yumuşatma kimi oyunda güzel görüntü sağlarken kimisinde bulanık yapabilior hafif (çözünürlüğü düşürdüğü için) frame generation açabilirsin fps yetersiz geliyorsa yapay fps oluşturur. gpu 100 olmasın istiyorsan ultra ayarlar değilde netteki optimized ayar videolarına bak ço gu ayar mediumda güzelken daha az yoruyor olabiliyor. RTX kapatabilirsin komple rahatlar sistem. Ekran kartının görevi zaten %100 tam performansla çalışmak yeterki derecesi uçuk kaçık olmasın sadece o zaman zarar verir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri