Soru Cyberpunk 2077 Liberity Phantom Görevleri Dlc'siz Oyunda Bulunuyor Mu?

Tektan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba öncelikle hayatımda çok hikayeli oyun oynamamış olsam bile toplam bitirdiğim 2 3 tane hikayeli oyun oldu (Tomb Raider 2013, Road 96) ve yeni bitirdiğim Cyberpunk 2077 oldu. En çok Cyberpunk'a hayran kaldım, hikayesi olsun grafikleri olsun çeşitliliği olsun vs. ve bitirdiğim için üzüldüğüm ilk oyun oldu.

Tabii yeri zaman görevleri yaparken ya da araba sürerken uçtuğum çarptığım zamanlarda olmuştu. Açıkçası oyunu bitirdiğimde iyi son bitirmeye özen göstermeye çalıştım ama iyi son beni çok mutlu etmedi, bu DLC de çünkü yeni gelen sonla.

Birlikte tekrar kroma takamamız ve paralı askerliğimizi yapamamız) açıkçası üzdü beni normal bir sıradan NPC gibi takılmamız çok kötü oldu
Ben Phantom Liberty DLC'si ile bitirdim ve Açıkcası bu DLC nin sonu pek memnun etmedi beni . Başta bunun farklı bir DLC olduğunu düşünmüştüm. (normal oyunu bitirince farklı bir hikaye ile yeniden başlamak gibi) ikisini bitiren hocalarıma sorum şu: Liberty Phantom da bitirdiğim görevler DLC'siz Cyberpunk'ta bulunuyor mu?

(Songbird ve reed alex) gibi karakterler normal Cyberpunk'ta bulunucak mı ve farklı sonları var mı? Ya da Judy ile biten bir son var mı yoksa tek bir sona mı bağlı oluyor? Spoiler vermeden söylerseniz çok güzel olur. Kendim görüp bitirmek istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim ve oyunu şiddetle tavsiye ederim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri