DA SİSTEM Beklenmelimi?

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323

Ekli dosyalar

• 20221209_203754.jpg
    20221209_203754.jpg
    106.3 KB · Görüntüleme: 53

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Çok şansa bağlı. Ben olsam alacağım sistem içime siniyorsa alırım. Sinmiyorsa beklerdim. Ne çıkacak, Fiyatı ne olacak ve alabilecek misin belli değil.

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Çok şansa bağlı. Ben olsam alacağım sistem içime siniyorsa alırım. Sinmiyorsa beklerdim. Ne çıkacak, Fiyatı ne olacak ve alabilecek misin belli değil.
İçime siniyorda şimdi alırım aynı sistem 10kye çıkarsa üzülürüm en iyisi aldıktan sonra bildirimleri kapatayım :D

furkangorur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
126
hocam alabiliyorsanız alın hemen. 1 ocaktan sonra alamazsınız zaten o vergi ve zamlara geleceklerden dolayı.

Ben olsam şimdi alırdım

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
İçime siniyorda şimdi alırım aynı sistem 10kye çıkarsa üzülürüm en iyisi aldıktan sonra bildirimleri kapatayım :D
Valla beklemek bu ülkedeki en riskli iş,o yüzden imkan varken boşuna bekleme direk al,da belki çıkaramaz birşeyler olur valla o riske girmeyi istemezdim.

LeBron Reyizz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Valla Da`nın sistemini almak çok zor hani fiyat haricinde siteler çöküyor ve alamıyorsunuz. Geçen sefer sistemini 3 kere sepetime eklememe rağmen alamamıştım , sayfaya 1dk içinde 20k giriş olmuş . Yani bu sistem olmazsa ekstra planınız olsun sonra üzülmeyin. Bi de ekstradan eğer kdv vs düşmezse seneye daha da zamlı olabilir fiyatlar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri