daire şeklinde beni takip eden bu çizgi neden olur nvida ayarlarından falan mı yoksa oyun içi mi çok sinir edici çözümü bilen varsa tarif edebilir mi ?
Fotoğrafta her yere baktım ama hiç bir şey göremiyorum.daire şeklinde beni takip eden bu çizgi neden olur nvida ayarlarından falan mı yoksa oyun içi mi çok sinir edici çözümü bilen varsa tarif edebilir mi ?
geniş açılı bi çizgi var dikkatli bakın gölge gibiFotoğrafta her yere baktım ama hiç bir şey göremiyorum.
fotoğrafta onu kırmızı ile kutucuk içine alabilir misiniz ?geniş açılı bi çizgi var dikkatli bakın gölge gibi
@Çağdaş Işık
başka bir yerde oluyor mu çünkü bu tekerlek izi ve tarlada tohum için kazılan yer gibi gözüküyor.Ekli dosyayı görüntüle 14225
@Çağdaş Işık
takip ediyor nereye gidersem peşimden geliyor daire şeklinde güneş çıkınca var gece olmuyor
video çekebilirim göremediyseniz
başka bir yerde oluyor mu çünkü bu tekerlek izi ve tarlada tohum için kazılan yer gibi gözüküyor.
Hocam valla hiç anlamadım böyle bir ayar olduğunu da sanmıyorum youtube atıp linki buraya atabilirsiniz.ikaç mb yükleme limiti var video atayım
Bir kişi "çözünürlük ölçeklendirmeyi açsam ekranda yatay çizgiler oluyor, en belirgin ''performans'' modunda en az ise ''ultra kalite'' modunda oluyor; kapattığım da ise çizgiler kalkıyor" demiş deneyebilir misiniz ?
Nvida denetim masası ayarlarınıda size atabilirimKapalı hepsi bende grafik ayarları extreme de hatta hepsi en sondaydı dedim acaba bug mu yapıyor grafik ön ayarını extreme yaptım sisteme optimize edilmiş diye falanda düzelmedi
AMD kullanıyorum nvidiayı uzun zaman önce bıraktım hatırlamıyorum diğer arkadaşlar yardımcı olacaktır.Kapalı hepsi bende grafik ayarları extreme de hatta hepsi en sondaydı dedim acaba bug mu yapıyor grafik ön ayarını extreme yaptım sisteme optimize edilmiş diye falanda düzelmedi
Nvida denetim masası ayarlarınıda size atabilirim
nasıl varsayılan yapabilimBaşka oyunda olmuyorsa oyunu sili tekrar yüklemeyi dene ama bunu yapmadan önce oyun ayarlarını varsayılan yapıp dener misin ?
Muhtemelen sizde başka bir tuştur ama girince orada gözükür,nasıl varsayılan yapabilim
sorun devam ediyorMuhtemelen sizde başka bir tuştur ama girince orada gözükür,
![]()
Silip yükleyin hocam o zaman belki düzelir ilk defa görüyorum böyle bir hatayı.sorun devam ediyor
sadece grafik dosyalarını silsem doğrula ve onar desem olur mu ?Silip yükleyin hocam o zaman belki düzelir ilk defa görüyorum böyle bir hatayı.
Deneyin.sadece grafik dosyalarını silsem doğrula ve onar desem olur mu ?