Daire Şeklinde Beni Takip Eden Bu Çizgi Neden Olur

EGOKING

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
daire şeklinde beni takip eden bu çizgi neden olur nvida ayarlarından falan mı yoksa oyun içi mi çok sinir edici çözümü bilen varsa tarif edebilir mi ?

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (20).png
    Ekran Görüntüsü (20).png
    3.5 MB · Görüntüleme: 44
  • Ekran Görüntüsü (21).png
    Ekran Görüntüsü (21).png
    4.1 MB · Görüntüleme: 43
  • Ekran Görüntüsü (22).png
    Ekran Görüntüsü (22).png
    4 MB · Görüntüleme: 43

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Bir kişi "çözünürlük ölçeklendirmeyi açsam ekranda yatay çizgiler oluyor, en belirgin ''performans'' modunda en az ise ''ultra kalite'' modunda oluyor; kapattığım da ise çizgiler kalkıyor" demiş deneyebilir misiniz ?

KS

EGOKING

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
Kapalı hepsi bende grafik ayarları extreme de hatta hepsi en sondaydı dedim acaba bug mu yapıyor grafik ön ayarını extreme yaptım sisteme optimize edilmiş diye falanda düzelmedi
Bir kişi "çözünürlük ölçeklendirmeyi açsam ekranda yatay çizgiler oluyor, en belirgin ''performans'' modunda en az ise ''ultra kalite'' modunda oluyor; kapattığım da ise çizgiler kalkıyor" demiş deneyebilir misiniz ?

Kapalı hepsi bende grafik ayarları extreme de hatta hepsi en sondaydı dedim acaba bug mu yapıyor grafik ön ayarını extreme yaptım sisteme optimize edilmiş diye falanda düzelmedi
Nvida denetim masası ayarlarınıda size atabilirim

Aynı şekil arada yerde çizgilerde oluşuyor ağaçlara ışık vurunca buga giriyor fakan olay sadece bu çizgiler değil :D

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763

Nvida denetim masası ayarlarınıda size atabilirim
AMD kullanıyorum nvidiayı uzun zaman önce bıraktım hatırlamıyorum diğer arkadaşlar yardımcı olacaktır.

KS

EGOKING

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
Gölgelendirme de ağır problem yaşıyorum amd ekran kartım vardı böyle bir problem yaşamadım ama nvidia ya geçiş yapınca oldu 😫

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Başka oyunda olmuyorsa oyunu sili tekrar yüklemeyi dene ama bunu yapmadan önce oyun ayarlarını varsayılan yapıp dener misin ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri