Soru Damperli Cam Sıcaktan Şişer Mi?

sisou

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bugün kasayı temizlemek istediğimde fark ettiğim durum. Yandaki cam bombeli alttan üstten yanlardan vs. Sebebi sıcaklar olabilir mi acaba? Son zamanlarda 40 derece havada oyun oynuyorum Ankara'da.

Bir de kasanın içini daha rahat temizlemek için kompresör önerisi olan var mı? Bu pratik temizlik bezleriyle temizlemek tam bir eziyet özellikle fanları. Bir de kasanın alt kısmında psu'nun olduğu kısmı açmayı beceremedim. Oranın tozlu olması sıkıntı yaratır mı?

Erol

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
cam şişmez, resimdeki gibi bir komprasör işini görür

Ekli dosyalar

• IMG_0119.jpeg
    IMG_0119.jpeg
    14.3 KB · Görüntüleme: 14

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Bugün kasayı temizlemek istediğimde fark ettiğim durum. Yandaki cam bombeli alttan üstten yanlardan vs. Sebebi sıcaklar olabilir mi acaba? Son zamanlarda 40 derece havada oyun oynuyorum Ankara'da.

Bir de kasanın içini daha rahat temizlemek için kompresör önerisi olan var mı? Bu pratik temizlik bezleriyle temizlemek tam bir eziyet özellikle fanları. Bir de kasanın alt kısmında psu'nun olduğu kısmı açmayı beceremedim. Oranın tozlu olması sıkıntı yaratır mı?
Yakınlarında oto yıkama varsa oraya git uzaktan hava bas, çünkü onda azda olsa hidrojen kaynaklı su oluşumu oluyor ama uzaktan tutsan bi sıkıntı olmaz. Birde nolur nolmaz kurutursun. TAmamdır. 10 tl atarsın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri