Yapar r5 5600 alman lazimArkadaşlar rtx4060ti ekran kartıyla ryzen 5 5500 işlemci çok darboğaz yapar mı bunu merak ediyorum çok fps drop yermiyim bi hata ettim ve daha güçsüz işlemci aldım oyunlarda idare edermiyim yoksa oyunlar oynanmaz mı?
Sıkıntı şu ki çoktan ikisinide aldım o yüzden hata ettim yazdım zaten videosuna bir bakarmısınızYapar r5 5600 alman lazim
Maalesef aldım keşke 5600 alsaydım.mpk bi 5600 tercih edilebilir üstüne biraz koyulup alınmışken 5600 almak en mantıklısı
1080p de mi kullaniyorsunSıkıntı şu ki çoktan ikisinide aldım o yüzden hata ettim yazdım zaten videosuna bir bakarmısınız
Maalesef aldım keşke 5600 alsaydım.
monitörüm 1080p 2 k kullanma şansım varmı?1080p de mi kullaniyorsun
Yok malesef ufak droplar ille kullanabilirsinmonitörüm 1080p 2 k kullanma şansım varmı?
oyun oynatmayacak kadar yüksek olmaz değilmi?Yok malesef ufak droplar ille kullanabilirsin
Olmaz herhaldeoyun oynatmayacak kadar yüksek olmaz değilmi?
hocam biraz araştırdım da 1080p monitörde 2 k görüntüyle kullanmayı sanırım dsr diye sanal olarak çözünürlük arttırma gibi birşey varmış sistemi kurunca onu olursa onu denicem.Olmaz herhalde
Deneyebilirsin tabihocam biraz araştırdım da 1080p monitörde 2 k görüntüyle kullanmayı sanırım dsr diye sanal olarak çözünürlük arttırma gibi birşey varmış sistemi kurunca onu olursa onu denicem.
Onu bende duydum ama ,hiç bi zaman ,2K bi monitörün verdiği görüntüyü, kesinlikle veremediğini yazmışlar.hocam biraz araştırdım da 1080p monitörde 2 k görüntüyle kullanmayı sanırım dsr diye sanal olarak çözünürlük arttırma gibi birşey varmış sistemi kurunca onu olursa onu denicem.
Zaten amacım 2k görüntü değil sadece oyunu 2 k görüntüde açıp ekran kartına fazladan yük bindirmek böylece darboğaz biraz daha azalır diye düşündüm.Onu bende duydum ama ,hiç bi zaman ,2K bi monitörün verdiği görüntüyü, kesinlikle veremediğini yazmışlar.