Öneri Darboğaz

Auburnsme

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
İşlemci
i5 14600KF
Ekran Kartı
GIGABYTE 4070 SUPER OC 12 GB
selamlar i514600kf işlemcim var ve gigabyte 4070 super oc 12gb ekran kartı kullanıyorum darboğaz söz konusu olur mu sizce

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
210
Hayır darboğaz
selamlar i514600kf işlemcim var ve gigabyte 4070 super oc 12gb ekran kartı kullanıyorum darboğaz söz konusu olur mu sizce
Rahat rahat yetecektir darboğaz yaşamazsınız.

+ 14. nesil işlemcileri sorunlu intelin keşke tercihiniz o yönde olmasaydı.

KS

Auburnsme

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Hayır darboğaz

Rahat rahat yetecektir darboğaz yaşamazsınız.

+ 14. nesil işlemcileri sorunlu intelin keşke tercihiniz o yönde olmasaydı.
evet ryzen almayı bende düşündüm fakat işlemcileri çok ısınıyor gerçekten ve watt ayarı yapılması felan gerekiyormuş yakın çevrem felan ryzen kullanıyorlar ve ısı problemi çekiyorlar bende bu tür sıkıntılar ile uğraşmamak adına tercihimi ryzenden intele çevirdim bi diğer sebep iste 4070 ekran kartı alacağım için bütün test videolarına baktım 12400f ve diğer nesile ait videoları izledim darboğazın söz konusu olduğunu açık açık gördük ve bende bu yüzden intele başvurdum pc donanımlarından pek anlamıyorum ve beni ileriye dönük olarak 5-6 yıl götürmesi adına bütçem yettiği kadarı ile bi sistem topladım umarım yarı yolda bırakmaz beni işlemcim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri