Dark Argb Hub Kumanda Düzgün Çalışmıyor

favian

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
Arkadaşlar merhaba. Anakartimda ARGB desteği olmadığı ve ARGB fanlarimi kontrol edebilmek için Dark ARGB fan hub aldım, bağlantıları sorunsuz yaptım, ışıklar yanıyor fakat kumandada değişim yapmak istediğimde ya hiç algılamıyor, ya da 1-2 tane komutu algılıyor, sebebi ne olabilir? Herkes yorumlarda kumandanın çok iyi çalıştığını yazmıştı oysaki.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Kulağa komik gelebilir ama kardeşim, kumandanın pili zayıflamış olabilir. Değiştirmeyi denedin mi?

KS

favian

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
Kulağa komik gelebilir ama kardeşim, kumandanın pili zayıflamış olabilir. Değiştirmeyi denedin mi?
Hocam bugün yeni pil alıp deneyeceğim aslında RGB şerit ledler için olan kumandadan çıkardım pili ama dediğiniz gibi belki zayıf olabilir pil

Hocam bugün yeni pil alıp deneyeceğim aslında RGB şerit ledler için olan kumandadan çıkardım pili ama dediğiniz gibi belki zayıf olabilir pil
Ayrıca içinden kendi pilinin çıkmasını beklerdim çıkmadı içine pil koyulmamasida ayrı garip olay

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330

Ayrıca içinden kendi pilinin çıkmasını beklerdim çıkmadı içine pil koyulmamasida ayrı garip olay
Kumandanın pilleri tam olarak nasıl bir şey? Yani BIOS pili gibi mi, yoksa normal kalem pil mi?

KS

favian

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251024_102102_com_pozitron_hepsiburada_FullScreenImageActivity.jpg
    Screenshot_20251024_102102_com_pozitron_hepsiburada_FullScreenImageActivity.jpg
    433.9 KB · Görüntüleme: 12

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Bios pili gibi hocam
Haa, şimdi anladım. Bir dene dediğim gibi; belki pil zayıflamış olabilir. Denedikten sonra sonucu yazarsın. Eğer sorun devam ederse, aldığın yerle iletişime geç, onlar mutlaka bir çözüm yolu sunacaktır.

KS

favian

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
Haa, şimdi anladım. Bir dene dediğim gibi; belki pil zayıflamış olabilir. Denedikten sonra sonucu yazarsın. Eğer sorun devam ederse, aldığın yerle iletişime geç, onlar mutlaka bir çözüm yolu sunacaktır.
Sağolun hocam dönüş sağlarım

KS

favian

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
Beyler tamamdır herkesin düşündüğü gibi oldu pili değiştirince düzeldi siz siz olun eski pilinizi kullanmayın 😄

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri