- Tepki
- 9
Arkadaslar dark guardian pro dikey ekran karti destekliyo mu? Yogunlugumdan dolayi arastiramadim..bilgisi olan bi yardimci olsunn..
Sanırsam desteklemiyor fakat bu attığım destekliyor.Arkadaslar dark guardian pro dikey ekran karti destekliyo mu? Yogunlugumdan dolayi arastiramadim..bilgisi olan bi yardimci olsunn..
Tesekkur ederim hocamBunun hakkında bilgi bulamadım sitesine girdiğimde yatay olarak gözüküyor.
Sanırsam desteklemiyor fakat bu attığım destekliyor.
d![]()
Dark Maxima V20 Temperli Cam Yan Panel, 2x20cm Ön + 1x12cm Arka ARGB LED Fanlı, Dikey Ekran Kartı Takılabilen, USB 3.0 Type-C, ATX Oyuncu Kasası (DKCHMAXV20) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Yepyeni Dark MAXIMA V20, 2x20CM ve...www.teknobiyotik.com
Dark'in kasasini aldim hocam.ben destekliyo diye biliyodum ..dikey portu bile siparis etmistim..Sanirim yanlis hqtirlamisimSanırsam desteklemiyor fakat bu attığım destekliyor.
![]()
Dark Maxima V20 Temperli Cam Yan Panel, 2x20cm Ön + 1x12cm Arka ARGB LED Fanlı, Dikey Ekran Kartı Takılabilen, USB 3.0 Type-C, ATX Oyuncu Kasası (DKCHMAXV20) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Yepyeni Dark MAXIMA V20, 2x20CM ve...www.teknobiyotik.com