DarkFlash Fan'lar hakkında öneri.

firatcevik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar. Sistemim de overclock yapmıyorum vede yapmayacağım. Sadece görsellik açısından ARGB F/P fanlara yönelmiş bulunmaktayım. Kasam 9 adet fan destekliyor (XPG Invader).​
Alacağım fanlar şunlar ;

https://www.jumbum.com/DarkFlash-CF8-Pro-6IN1?search=Darkflash fan&description=true

Bunun yerine bu fiyat segmentin de öneriniz varmı acaba ?
Vede anakartımın portları yeterli olur mu ? (Asus tuf x570 gaming plus anakartım.)
Yoksa fan çoklayıcı almam gerekir mi ?

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
KS

firatcevik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Anakartınızda fan yuvaları ne durumda olduğunu bilmiyorum. Boş ise zaten ürünün kendi kontrolcüsüde bulunuyor. 

Anakart üzerinden fanları kontrol edilebilen bir model mi istiyorsunuz. Yoksa kumanda ile kontrolü de yeterli olur mu? Öneride bulunabileceklerim;

https://www.qp.com.tr/cooler-master-masterfan-mf120-halo-argb-120mm-kasa-fani-3-lu-paket

https://www.itopya.com/thermaltake-pure-12-argb-120mm-fan-3-lu-paketfan-kontrolculu/

Hocam önerdiklerinizin hepsi 3 adet. Benim attığım ise 6 adet ve aynı fiyattalar. Pc daha yeni topladım kasam da fan yok. Yani yuvalar boş , sadece işlemci soğutucum var msi core frozer onun dışında yok. Kasamın 3 adet önüne 2 adet üstüne 1 adet ise egzoz fan olarak tabir ediliyor galiba oraya takacağım. Overclock yapmıyorum görsellik için vede kasam beyaz bu yüzden beyaz fan arıyorum. Kontrol olayına da gelirsek tek renk kullanmayı planladığım için anakart veya kuman da ile kontrol de olur.

KS

firatcevik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Görsellik için alacaksanız o zaman fiyatına göre iyi ürünler hocam. Tercih edebilirsiniz

Anakart portlarım boş kullandığım model de bildiğim kadarı ile 2 tane port var (asus tuf x570 Gaming Plus) yeterli olur mu hocam 6 fan için ?

KS

firatcevik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam vallahi cahiliyim bu işin ahahah? şimdi kara kara bu sistemi nerede toplatacağımı düşünüyorum. Parçalarımı tek tek sipariş verdim , PCH Garaj'a mesaj attım ama korona'dan dolayı ofislere misafir kabul edilmiyor. Nerede toplatabilirim öneriniz var mı? Ucuz da bir sistem toplamadım ki youtube baka baka yapayım. 3900x tutarken elim ayam titriyor ??​

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam hiç yapmadıysanız çok zorlanırsınız sistem toplama sırasında. Bence bir tanıdık bilgisayarcı eşliğinde toplayın

KS

firatcevik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam başıma " yeni pc almak isteyen kişinin başına gelenler " videosuna dönmesin sonra ahahaha. Mahalle bilgisayarcılarından uzak durmaya çalışıyorum bu yüzden :)) bir kaç pc satan firmalara ulaşmaya çalıştım , bugün koronadan dolayı kapalılar sanırsam. Ücreti mukabilin de resmi yerlere hallettirmeye çalışacağım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri