21.000-25.000 TL Ddr5 Için Kasa Önerisi

alperents61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
İşlemci
.
Ekran Kartı
.
Ddr5 bir toplama sistem almayı düşünüyorum parça parça ay ay ilerliyeceğim ddr5 anakart uyumlu mtx atx ozelliklerini cok bilmiyorumda genel bir kasa olursa güzel olur beyaz olacak 240mm sıcı soğutucu alacak 4060 rahatlıkla sığacak bir beyaz kasa istiyorum ne kadar ucuz okadar iyi diyeyim seçenek sunarsanız bütće veririm ama en ucuzu ve kalitelisi ne ise onu atarsanız sevinirim

Ddr5 bir toplama sistem almayı düşünüyorum parça parça ay ay ilerliyeceğim ddr5 anakart uyumlu mtx atx ozelliklerini cok bilmiyorumda genel bir kasa olursa güzel olur beyaz olacak 240mm sıcı soğutucu alacak 4060 rahatlıkla sığacak bir beyaz kasa istiyorum ne kadar ucuz okadar iyi diyeyim seçenek sunarsanız bütće veririm ama en ucuzu ve kalitelisi ne ise onu atarsanız sevinirim
Yanlış konuda açmışım kusura bakmayın hazır bu konuyu açtik beyaz setup kuruyorum 4060 istiyorum (beyaz versiyonu ucuz ise o olsun) beyaz setup istiyorum kısaca ddr5 olacak işlemci yönünde hem f/p hemde oyun yönünde kaliteli birsey olsun istiyorum beyaz sıvı soğutucu ramler ise 2x16 olsun istiyorum (ram olarak panther var aklımda ucuz)

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
KS

alperents61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17

Kendim kullanıyorum hava akışı çok iyi
Fiyatı 4500 genellikle kaliteli olup f/p diyebileceğimiz kasalar bu fiyat civarlarındamı acaba?

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-25-19-27-25-779-edit_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-12-25-19-27-25-779-edit_com.android.chrome.jpg
    177 KB · Görüntüleme: 4
KS

alperents61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Bu fiyatlar şu piyasada ucuz zaten f/p kasalar. Pencere camdır alt tarafida mesh aynı şekil menteşeli pencere gibi açılıyor altıda.
Pek bilmediğim için sordum teşekkürler kasa madem lian li bu markanın sıvı soğutucuları vardı yanılmıyorsam önerirmisiniz bu markanın soğutucularını yoksa başka markamı al dersiniz msi gibi

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Pek bilmediğim için sordum teşekkürler kasa madem lian li bu markanın sıvı soğutucuları vardı yanılmıyorsam önerirmisiniz bu markanın soğutucularını yoksa başka markamı al dersiniz msi gibi
Sıvı soğutmadan arctic markasını tek geçerim ve şiddetle tavsiye ederim.

sıvı soğutucuları

Emircan60TR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Son düzenleme:
KS

alperents61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Frisby ve gameforce güzel gözüktü haklarında forum varmıdır acaba? Ucuzda gözüküyor

KS

alperents61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17

Frisby PSU ile birlikte satılıyor. Frisby kasaları güzel ama PSU'lar için yorum yapamayacağım.
Hocam psu yu her turlu cikarip yenisini alicam psu var diye almam acikcasi attiginiz inceleme videosunu izliyordum yt den bende sizde atmissiniz galiba kasayı bunu tercihj edeceğim bende adam gibis sıvı sogutma alacagim icin isinmada bir sorun olmaz diye dusunuyorum

Emircan60TR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hocam psu yu her turlu cikarip yenisini alicam psu var diye almam acikcasi attiginiz inceleme videosunu izliyordum yt den bende sizde atmissiniz galiba kasayı bunu tercihj edeceğim bende adam gibis sıvı sogutma alacagim icin isinmada bir sorun olmaz diye dusunuyorum
Hocam, akvaryum tipi kasalar şimdi hem göze hoş geliyor hem de bayağı bir geniş oluyor.Umarım yardımcı olabilmişizdir.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri