- Tepki
- 17
- İşlemci
- .
- Ekran Kartı
- .
Ddr5 bir toplama sistem almayı düşünüyorum parça parça ay ay ilerliyeceğim ddr5 anakart uyumlu mtx atx ozelliklerini cok bilmiyorumda genel bir kasa olursa güzel olur beyaz olacak 240mm sıcı soğutucu alacak 4060 rahatlıkla sığacak bir beyaz kasa istiyorum ne kadar ucuz okadar iyi diyeyim seçenek sunarsanız bütće veririm ama en ucuzu ve kalitelisi ne ise onu atarsanız sevinirim
Yanlış konuda açmışım kusura bakmayın hazır bu konuyu açtik beyaz setup kuruyorum 4060 istiyorum (beyaz versiyonu ucuz ise o olsun) beyaz setup istiyorum kısaca ddr5 olacak işlemci yönünde hem f/p hemde oyun yönünde kaliteli birsey olsun istiyorum beyaz sıvı soğutucu ramler ise 2x16 olsun istiyorum (ram olarak panther var aklımda ucuz)Ddr5 bir toplama sistem almayı düşünüyorum parça parça ay ay ilerliyeceğim ddr5 anakart uyumlu mtx atx ozelliklerini cok bilmiyorumda genel bir kasa olursa güzel olur beyaz olacak 240mm sıcı soğutucu alacak 4060 rahatlıkla sığacak bir beyaz kasa istiyorum ne kadar ucuz okadar iyi diyeyim seçenek sunarsanız bütće veririm ama en ucuzu ve kalitelisi ne ise onu atarsanız sevinirim