Öneri Deep Coll Lt 720 Için Fan Önerisi

toparlar48

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhaba lT 720 sıvı soğutucumun fanın biri arıza yaptı dep col da yeni fan gönderelim ama lt 720 nin fanı şuanda yok başka fan gönderelim dediler .
https://www.deepcool.com/products/C...y-Chain-Performance-ARGB-Fan/2021/13820.shtmlfan bu
ama bozulan fan ile aynı özelliklere sahip değil dediler bende göndermeyin dedim bana 550 tl verelim siz yerel satıcınızdan alın fan dediler sizce ne yapmalıyım önerdikleri fan iyi mi onu mu aalaıym yoksa onların da verdiği 550 tl s yeni fan mı alayım sizin önerebileceğiniz güzel kaliteli fanlar varmı bende 550 nin üstüne biraz para koyarım

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Marka farketmez 3 Pin 1800 RPM hızına kadar dönen herhangi bir orta seviye fanı alabilirsin.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Sizin linkteki ürünü göndereceklerse o fan zaten yeterli. Hangi fanı alırsanız alın yüksek ısılarda 1200 RPM nin üzerine çıkıcak yani çok ses yapıcak.

KS

toparlar48

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Sizin linkteki ürünü göndereceklerse o fan zaten yeterli. Hangi fanı alırsanız alın yüksek ısılarda 1200 RPM nin üzerine çıkıcak yani çok ses yapıcak.
Artic P12 var onu alın diyorlardı ama artic mi daha ii attıkları fan mı

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
221
Eğer radyatör için fan alacaksanız herhangi bir fan kullanamazsınız. Kullanırsınız ama doğru bir performans alamazsınız. H2O değerleri yüksek fanlar almanız gerekiyor. Size gönderecekleri fanların linki açılmadı bende, hangi model fanlardan söz ettiğinizi göremiyorum.

Sessizlik ve yüksek performans istiyorsanız eğer radyatör için Arctic P12 fanları satın alabilirsiniz. Kendi özelliklerine göre Fiyat-Performans fandır. P12 fanları size gönderecekleri Deepcool fanlarla karşılaştırın ve ona göre karar verin.

Ha bir de eğer Türkiye'de satılıyor ise SilverStone Air Blazer 120R model fanlara da bakabilirsiniz. Sessizlik ve yüksek performans konusunda Arctic P12 fanlardan daha iyidir, ancak fiyatı biraz daha yüksek normalde.

KS

toparlar48

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Eğer radyatör için fan alacaksanız herhangi bir fan kullanamazsınız. Kullanırsınız ama doğru bir performans alamazsınız. H2O değerleri yüksek fanlar almanız gerekiyor. Size gönderecekleri fanların linki açılmadı bende, hangi model fanlardan söz ettiğinizi göremiyorum.

Sessizlik ve yüksek performans istiyorsanız eğer radyatör için Arctic P12 fanları satın alabilirsiniz. Kendi özelliklerine göre Fiyat-Performans fandır. P12 fanları size gönderecekleri Deepcool fanlarla karşılaştırın ve ona göre karar verin.

Ha bir de eğer Türkiye'de satılıyor ise SilverStone Air Blazer 120R model fanlara da bakabilirsiniz. Sessizlik ve yüksek performans konusunda Arctic P12 fanlardan daha iyidir, ancak fiyatı biraz daha yüksek normalde.
Merhaba göndericekleri fan
Depp Col FC 120 White modeli ben bunu almayı düşünmüyorum dediinz gibi arctic p12 pwm pst almayı düşünüyorum ama önceliğim sessizlik ve performans dediğiniz Silver Stone Air Blazer 120 R modeli
buysa artic ile ffiyat farkı yok denecek kadar sizce hangisini almayılıym artic 0.3 Sone ses diyor onu pek anlamadım attığınız model bundan daha sessiz ise onu alayım.

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
221
Merhaba göndericekleri fan
Depp Col FC 120 White modeli ben bunu almayı düşünmüyorum dediinz gibi arctic p12 pwm pst almayı düşünüyorum ama önceliğim sessizlik ve performans dediğiniz Silver Stone Air Blazer 120 R modeli
buysa artic ile ffiyat farkı yok denecek kadar sizce hangisini almayılıym artic 0.3 Sone ses diyor onu pek anlamadım attığınız model bundan daha sessiz ise onu alayım.
Air Blazer 120R, Arctic P12 fanlardan daha iyi. Eğer fiyat farkı da yok ise Air Blazer 120R almanız daha iyi olacak. 0.3 Sone yaklaşık 11 DB oluyor. Düşük görünmesine rağmen yükte artabiliyor ses. Yani iki fanında sesleri ortalama aynı olacak.

KS

toparlar48

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Air Blazer 120R, Arctic P12 fanlardan daha iyi. Eğer fiyat farkı da yok ise Air Blazer 120R almanız daha iyi olacak. 0.3 Sone yaklaşık 11 DB oluyor. Düşük görünmesine rağmen yükte artabiliyor ses. Yani iki fanında sesleri ortalama aynı olacak.
anladım tşk ederim bir sorum daha olucak noctua fanlar nasıldır millet onun için cok iyi sessiz diyor ama bilemedim o konuda bir fikriniz varmı.

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
221
anladım tşk ederim bir sorum daha olucak noctua fanlar nasıldır millet onun için cok iyi sessiz diyor ama bilemedim o konuda bir fikriniz varmı.
Noctua soğutma çözümleri konusunda en iyi firma. Ama fiyat-performans diyemem. Ayrıca eğer Noctua NF-F12 industrial PPC-3000 gibi bir fan almayacaksanız (Avrupada 30-35 euro civarında fiyatları) bahsettiğim Air Blazer 120R sizin için en iyi çözüm olur.

KS

toparlar48

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Noctua soğutma çözümleri konusunda en iyi firma. Ama fiyat-performans diyemem. Ayrıca eğer Noctua NF-F12 industrial PPC-3000 gibi bir fan almayacaksanız (Avrupada 30-35 euro civarında fiyatları) bahsettiğim Air Blazer 120R sizin için en iyi çözüm olur.
Noctua

Noctua NF-P12 1700 var o olur mu​

Ultraintv

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31

Noctua NF-F12 iPPC-3000​

Ama uzun yıllardır bakmadığım için belki güncel yeni fanlarda daha iyi değerlere sahip fanlar olabilir.

Bakmanız gereken değerler
CFM ne kadar yüksek olursa o kadar iyi (hava akış)

Bazı fanlarda cfm değeri yazıyor bazılarında m3/s hava akışı şeklinde.

100 CFM169.9 m3/hr

Buna göre karşılaştırabilirsiniz.

En yüksek hava akışı - En düşük desibel şeklinde en iyi fan'ı bulabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri