Deep Freeze Nasıl Kalkar??

Str4fe114

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
arkadaşlar ben 1 yıla yakın süredir format atmıstım bilgisayara ne yüklersek siliniyor reset atınca veya kapatınca bilgisayarı önce bişey olmaz falan dedim daha sonra bazı uygulamalarda pcyi yeniden başlatmak gerekiyordu yeniden başlatıncada siliniyor ne yaptım ne ettim bulamadım birşey 3 aydır arıyorum ancak sorunu çözebilmiş değilim okuldaki öğretmenimede soruyorum oda cevap vermiyor ne yapmam gerekiyor DeepFreeze sürüm 7.21 yardımcı olursanız sevinirim :)

E

expert

Guest
şifresini bilmiyorsan format atman gerek
bilmiyorsan da sağ tık kilidi gir devre dışı bırak programları yükle sonra devreye sok

KS

Str4fe114

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam serial diye bişey var onu kopyala yapıştır yapıyorum olmuyor?

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366
DeepFreeze kaldırmak için sisteme admin olarak giriş yapman gerekir. Yapamıyorsan eğer CTRL+ALT+SHIFT+F6 yaparak karşına şifre ekranı gelecektir bu bölümden şifre ve seriali tekrar yapıştır. O da olmadıysa, DeepFreeze programını tekrardan kur, sonra kurulum ekranında karşına Uninstall seçeneği gelecek. Oradan kaldırabilirsin.

KS

Str4fe114

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
OceanLaB' Alıntı:
DeepFreeze kaldırmak için sisteme admin olarak giriş yapman gerekir. Yapamıyorsan eğer CTRL+ALT+SHIFT+F6 yaparak karşına şifre ekranı gelecektir bu bölümden şifre ve seriali tekrar yapıştır. O da olmadıysa, DeepFreeze programını tekrardan kur, sonra kurulum ekranında karşına Uninstall seçeneği gelecek. Oradan kaldırabilirsin.
güvenli indirebileceğim bir site varmı peki?

aynı sürümümü indireyim?

kardeş indirdim Install/Uninstall falan diyor

devre dışı bırak diyor

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366
Str4fe114' Alıntı:
OceanLaB' Alıntı:
güvenli indirebileceğim bir site varmı peki?

aynı sürümümü indireyim?

kardeş indirdim Install/Uninstall falan diyor

devre dışı bırak diyor

Kardeşim aynı sürümü indirdikten sonra Uninstal seçeneğine basıp kaldıracaksın yada devre dışı da bırakabilirsin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri