Böyle bir ikili çok daha iyi olurOlurmu bu kasa ile ekran kartı
Yok knkm beni iyi götürümüBöyle bir ikili çok daha iyi olur
![]()
BitFenix Nova Mesh SE 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BitFenix Nova Mesh SE 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix Nova Mesh SE 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.583,69 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
FSP Hydro GSM Lite PRO 650W HGS-650M Hydro GSM Lite PRO serisi 650W 80+ GOLD Yarı tak çıkar kablolu Güç kaynağı - inventus
FSP Hydro GSM Lite PRO 650W HGS-650M Hydro GSM Lite PRO serisi 650W 80+ GOLD Yarı tak çıkar kablolu Güç kaynağıinventus.com.tr
DeepCool CC560 FP650 650W 80+ Mid-Tower LED Fanlı Siyah KasaYok knkm beni iyi götürümü
PSU C4 değildir ama giriş seviyesi 1 koruması eksik. AMD kartlar için PSU verimliliği önemli imkanın varsa attığım ikiliyi al.Yok knkm beni iyi götürümü
DeepCool CC560 FP650 650W 80+ Mid-Tower LED Fanlı Siyah Kasa
Vallaha hiç arttıramam knkm idare etse yeter teşşekkürlerPSU C4 değildir ama giriş seviyesi 1 koruması eksik. AMD kartlar için PSU verimliliği önemli imkanın varsa attığım ikiliyi al.
Ne kadara alıyorsunVallaha hiç arttıramam knkm idare etse yeter teşşekkürler
PC nin hazır hali 14.850Ne kadara alıyorsun
@yunusx36 Önerdiğini Öneiririm fps markası en iyilerdenSelamlar arkadaşlar,
DeepCool CC560 650W 80+ güç kaynağı ile RX 6700 ekran kartı nasıl? Bir problem olur mu?