7800x3d den değmeyebilir ama diyosan güncel olsun al geç almicaksan valla ben alırım kanka ve alırsan elindekini kaça satıcaksın7800x3d den 9800x3d geçmeye değermi güzel bi fırsat yakaladım kutulu hiç açılmamış bi arkadaşım almış kullanamayacak ailesi karşı çıkmış bilgisayar olayına 15 ver al dedi? Değer mi vermeye?
Başka bi forumdada açtım orda baya kişi al al dedi konuştum demin 13.500e pazarlıkla anlaştım yarın getirip bırakcak işlemciyi7800x3d den değmeyebilir ama diyosan güncel olsun al geç almicaksan valla ben alırım kanka
elindekini satıcak mısınBaşka bi forumdada açtım orda baya kişi al al dedi konuştum demin 13.500e pazarlıkla anlaştım yarın getirip bırakcak işlemciyi
Şimdilik satmaya ihtiyacım yok yılbaşından sonraa dolar artacaktır ve buna bağlı fiyatlar artacaktır zamlı şekilde satmayı planlıyorum.elindekini satıcak mısın
erkenden satarım diyosan alıcam cünkü bilgin olsunŞimdilik satmaya ihtiyacım yok yılbaşından sonraa dolar artacaktır ve buna bağlı fiyatlar artacaktır zamlı şekilde satmayı planlıyorum.
Erken satmam hocam ihtiyacım yok şuan için nakite.erkenden satarım diyosan alıcam cünkü bilgin olsun
Kendi işlemcini de satacağını hesap edersek bence değer.7800x3d den 9800x3d geçmeye değermi güzel bi fırsat yakaladım kutulu hiç açılmamış bi arkadaşım almış kullanamayacak ailesi karşı çıkmış bilgisayar olayına 15 ver al dedi? Değer mi vermeye?
Evet bende onu düşünürek aldım direk yarın bırak dedim.Kendi işlemcini de satacağını hesap edersek bence değer.