- Tepki
- 10
ısı değerleri vs gayet iyi. ultrada oynuyorsan bazı ayarları düşürüp sabıt 60 fps oynaman daha iyi oyun deneyimi sunar.sizce değerler nasıl arkadaşlar bir sorun varmı
demekki bellek miktarı ayarlara az geliyor 3060 ti var bedne 8gb onda da arada veriyoe genelde arakda başka uygulamlra açık oluyorDeğerler çok iyi hocam, Anlamadım tek konu şu '' Forza Horizon 4 veya 5 '' de neden? '' Düşük Belek Uyarısı '' Veriyor.
Hocam normal şartlar da minimum 8GB istemiyor mu? Ben mi? Yanlış biliyorum yoksa.değerleri böyle ölçemezsiniz forza 5 e özel benchmark modu var açın onu 2 dk sürüyor sonucunu ss alın buraya atın
demekki bellek miktarı ayarlara az geliyor 3060 ti var bedne 8gb onda da arada veriyoe genelde arakda başka uygulamlra açık oluyor
Ekran kartı vram dostum normal ram değilHocam normal şartlar da minimum 8GB istemiyor mu? Ben mi? Yanlış biliyorum yoksa.
Haa pardon ben olayı tamamen yanış anlamışım kusura bakmayın.Ekran kartı vram dostum normal ram değil
Ne kusuru reisHaa pardon ben olayı tamamen yanış anlamışım kusura bakmayın.
2gb la da çalışırHocam normal şartlar da minimum 8GB istemiyor mu? Ben mi? Yanlış biliyorum yoksa.