Değerli Yorumlarını Bekliyorum. (Pc Seçim)

nEmre1309

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba sevgili dostlar,

20K bütçe ile dövize ve yeni gelen zamlar yansıma yapmadan pc almak istiyorum. Sitelerde çeşitli Youtuberların hazır sistemleri mevcut. Bu da onlarca kasa yapıyor. Anlık olarak Max 20K'ya alınabilecek en iyi kasa sizlerce hangisi?

Dün Taner hoca'nın paylaştığı sistem 8GB VRam sorunundan dolayı pek yeterli bulunmamış. Anakart'ın da 3.0 olması bir diğer dezavantaj. Sizce o PC alınır mı, yoksa 20K bütçeye daha iyisi var mıdır? Teşekkür ederim.

Moderatörün son düzenlenenleri:

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Merhaba sevgili dostlar. 20K bütçe ile dövize ve yeni gelen zamlar yansıma yapmadan pc almak istiyorum. Sitelerde çeşitli Youtuberların hazır sistemleri mevcut. Bu da onlarca kasa yapıyor. Anlık olarak Max 20K'ya alınabilecek en iyi kasa sizlerce hangisi?

Dün Taner hoca'nın paylaştığı sistem 8GB VRam sorunundan dolayı pek yeterli bulunmamış. Anakart'ın da 3.0 olması bir diğer dezavantaj. Sizce o PC alınır mı, yoksa 20K bütçeye daha iyisi var mıdır? Teşekkür ederim.
4060 ile 3060 12 gb arasındaki farkı izleyip karar verebilirsiniz. sahsen kendim 4060 ti 16 gb versiyonunu bekliyorum.

taner hocamın atığı sistemi biraz güncelleyip alabilirsiniz, yada 3060 12 gb yönelebilirsiniz gamingentr sitesinden alabilirsiniz,

KS

nEmre1309

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
4060 ile 3060 12 gb arasındaki farkı izleyip karar verebilirsiniz. sahsen kendim 4060 ti 16 gb versiyonunu bekliyorum.

taner hocamın atığı sistemi biraz güncelleyip alabilirsiniz, yada 3060 12 gb yönelebilirsiniz gamingentr sitesinden alabilirsiniz,
Ben de 4060 ti 16GB bekliyorum. 8GB artık işlevselliğini yitirdi. Ama fiyatların artmasından da endişeliyim. Taner hoca ve Donanımarşivi'nin çıkartacağı son videolardan birinin sistemini almayı düşünüyorum ama sizce gaming.gen, gamegaraj, itopya, sinerji gibi sitelerde bu tanıtılan PC'lerden daha iyileri var mıdır? Teşekkürler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri