Yardım Değişime Değer Mi? 4070

Değişmeye Değer mi

• Kullanılan toplam oy
    1

Shiva7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
İşlemci
AMD Ryzen 5 7500
Ekran Kartı
ASUS DUAL GeForce RTX 4070 EVO
Arkadaşlar merhaba,
Yakın zaman da vatan üzerinden bu sistemi aldım.

1731522421051.png

Ama bugün PC hocası sayfasın da ise;

linkteki sisteme ek olarak
SSD Kingston KC3000 kasayı Corsair iCUE 3000D yapmak ya da Vento yeterliyse Vento'ya yapmak.
Sıvı soğutmayı Thermalright frozen notte 240 yapmak arada ki 2 k ya değecek mi eğer arada ki değecek ise vatandan iptal edip
Gaming Gen TR'den almayı düşünüyorum.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Arkadaşlar merhaba,
Yakın zaman da vatan üzerinden bu sistemi aldım.

Ekli dosyayı görüntüle 39230
Ama bugün PC hocası sayfasın da ise;

linkteki sisteme ek olarak
SSD Kingston KC3000 kasayı Corsair iCUE 3000D yapmak ya da Vento yeterliyse Vento'ya yapmak.
Sıvı soğutmayı Thermalright frozen notte 240 yapmak arada ki 2 k ya değecek mi eğer arada ki değecek ise vatandan iptal edip
Gaming Gen TR'den almayı düşünüyorum.
Bence değer Ventus serisi kartlar ısınıyor üzebilir.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Vatan Bilgisayarın tek eksi yönü sistem montajı istenince elinize geç ulaşıyor uzun süre beklemek istemiyorsanız iptal edip Pc Hocası sisteme geçin.

KS

Shiva7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Vatan Bilgisayarın tek eksi yönü sistem montajı istenince elinize geç ulaşıyor uzun süre beklemek istemiyorsanız iptal edip Pc Hocası sisteme geçin.
yaklaşık siparişi vereli 1 hafta olacak yani benim tek emin olamadığım kısım bende ki ssd 5000 okuma değiştitrsem 7000 olacak üstüne ek sıvı soğutmaya 1k verip çift fanlı thermalright frozen notte 240 takıp ayriyeten kasayı corsair 3000d den ventoya çekmek düşürmek aslında ve ventus modelden asus duala geçmek 2 k farka değecek mi neticede bu sipariş ettiğim işlemciye de bi sıvı soğutma almam gerekiyor.

KS

Shiva7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
kimse yardımcı olmuyor :') kasayı vento yapınca fark 1k bu arada + sıvı soğutma gelmiş oluyor @narcotic

Son düzenleme:

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
yaklaşık siparişi vereli 1 hafta olacak yani benim tek emin olamadığım kısım bende ki ssd 5000 okuma değiştitrsem 7000 olacak üstüne ek sıvı soğutmaya 1k verip çift fanlı thermalright frozen notte 240 takıp ayriyeten kasayı corsair 3000d den ventoya çekmek düşürmek aslında ve ventus modelden asus duala geçmek 2 k farka değecek mi neticede bu sipariş ettiğim işlemciye de bi sıvı soğutma almam gerekiyor.
Bence net değer daha soğutma alacaksın en aşağı 1K o tutacak Yani 1K fark var gibi düşün

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri