Dehşet Zam!

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Arkadaşlar sanırım elektroniklere ölümcül bi zam yolda alacaklarınızı alın tavsiyem :D

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
hocam pc fiyatlari ile altın aynı orandamı artar yada zarar orani büyük olurmu 2 hafta sonra sistem toplayacağım şuan altınmı alayım?
Altın değil dolar ile alakalı diye biliyorum. 2 güne dolar 21 olur. Zam gelir yani sistemlere.

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
hocam pc fiyatlari ile altın aynı orandamı artar yada zarar orani büyük olurmu 2 hafta sonra sistem toplayacağım şuan altınmı alayım?
2 haftaya paran değer kaybeder her geçen gün değer kaybediyor en azından dolar almak bile mantıklı Sistem fiyatı artarsa dolar da artar o oranda almış olursun zarar etmezsin tabi bu benim düşüncem

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Nelere gelecek ve nerde gördünüz ?
hocam nerde gördüğümü söylemeyeyim ama şuan bütün marketler %50 üstü zam yaptı bütün ürünlere seçim sonrası.

elektroniğede yansıyacaktır

bakın 3 büyük market her ürüne zam yaptı diyorum seçim sonrası %50 zam yaptı :D

artık tehlikeyi siz anlayın kahin olmaya gerek yok seçimin sonuçlarına herkes katlanacak <3

okankygsz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
Yazınızdan ben kasıtlı devlet tarafından zam gelecek gibi anladım o yüzden sordum.Yoksa herşeyin fiyatının artacağı kaçınılmaz gerçek.Durumu olan varsa ihtiyaçlarını alsın tabi

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
connectgame baya zam yaptı, wraith bazı ürünlerinde yaptı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri