hocam pc fiyatlari ile altın aynı orandamı artar yada zarar orani büyük olurmu 2 hafta sonra sistem toplayacağım şuan altınmı alayım?Dolar alın gram altın alın ytd değildir![]()
Altın değil dolar ile alakalı diye biliyorum. 2 güne dolar 21 olur. Zam gelir yani sistemlere.hocam pc fiyatlari ile altın aynı orandamı artar yada zarar orani büyük olurmu 2 hafta sonra sistem toplayacağım şuan altınmı alayım?
2 haftaya paran değer kaybeder her geçen gün değer kaybediyor en azından dolar almak bile mantıklı Sistem fiyatı artarsa dolar da artar o oranda almış olursun zarar etmezsin tabi bu benim düşüncemhocam pc fiyatlari ile altın aynı orandamı artar yada zarar orani büyük olurmu 2 hafta sonra sistem toplayacağım şuan altınmı alayım?
hocam nerde gördüğümü söylemeyeyim ama şuan bütün marketler %50 üstü zam yaptı bütün ürünlere seçim sonrası.Nelere gelecek ve nerde gördünüz ?
şuan altında zarar oranı büyük olurmu?2 haftaya paran değer kaybeder her geçen gün değer kaybediyor en azından dolar almak bile mantıklı Sistem fiyatı artarsa dolar da artar o oranda almış olursun zarar etmezsin tabi bu benim düşüncem