Soru Dekor Katana

alperents61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Dekor olarak demon slayer led katanaları var gayette hoş duruyor stand alıp standı full doldurmayı düşünüyorum tabi zamanlar güvenilir ig sayfası varmıdır alibaba amazon gjbi sitelerde tam aradığım yok ve pahalı bir tane ig sayfası buldum 2tanesi 800tl ve 1 tanede hediye veriyolar başka bir sayfaya baktığımda eskiden hatırladığım kadarıyla tanesi 500falandı güvenilir bir sayfa biliyormusunuz? Fiyati uygun olan

MufasaBoss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Dekor olarak demon slayer led katanaları var gayette hoş duruyor stand alıp standı full doldurmayı düşünüyorum tabi zamanlar güvenilir ig sayfası varmıdır alibaba amazon gjbi sitelerde tam aradığım yok ve pahalı bir tane ig sayfası buldum 2tanesi 800tl ve 1 tanede hediye veriyolar başka bir sayfaya baktığımda eskiden hatırladığım kadarıyla tanesi 500falandı güvenilir bir sayfa biliyormusunuz? Fiyati uygun olan

Sitesinde De Tutacağı Var Toplam 500 Tl Fln Oluyor Bende Var Ama Daha Asmadım

KS

alperents61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21

Sitesinde De Tutacağı Var Toplam 500 Tl Fln Oluyor Bende Var Ama Daha Asmadım
Katlanabilir aklımda şuan o ledli katanalardan güvenilir bulabilirsem cekecem bulamassam böyle katlanabilir alacam teşekkürler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri