Arkadaşlar Superonline 30. yıla özel 1000mbps - 100mbps upload veriyor daha doğrusu alt yapım ne destekliyorsa onu veriyor, bundan yararlanmak isteyen insanlardanım, ihtiyacım var. Ancak CAT6 kablo sahibi olmama rağmen ve her türlü bilinen yazılımsal ayarları yaptığıma inanmama rağmen ben hala 100mbps internet alıyorum "gerekli görselleri atacağım" bunun yazılımsal olduğuna inanma sebebim aynı odada kardeşim ile beraber yaşıyorum 2 masaüstü bilgisayardan bağlanıyoruz ve onun kablosunu kendi bilgisayarıma da taktım bende sonuç değişmiyor onun interneti 1000mbps benimki 100mbps, bütün enerji tasarrufu zımbırtısını falan kapatmama rağmen ben 100 ile sınırlı kaldım internet settings sıfırladım CMD sıfırlama yaptım yeniden başlattım falan ama ben sonuç bulamıyorum ethernet kartım yani anakartımın girişi problemli olsa diyeceğim " evet şuan hızım ethernet portunda 1000mbps görünüyor sıkıntı yok bu kesin donanım arızası" derim ama aldığım hız da komiktir 100mbps olarak görünüyor ve 1000mbps ye ayarlamama rağmen, olmuyor abi. Gerekli görselleri atacağım. Yüksek hızlara sahip olan resimler kardeşimin bilgisayarına ait, ikimizde de B550 anakart var benimki ASUS B550M-K Prime onunki MSI B550 Gaming Gen 3. Ben Ryzen 5 5600 kullanıcısıyım, o Ryzen 5 3600X kullanıcısı. Realtek'in kendi sitesinden 2024 sürümü driverleri kullanıyorum ikimizde de aynı ayarlar var ama benim problemimi ben çözemedim. Modemin arkasındaki portlarının yerlerini de değiştirdim, modemin arayüzünden aldığım hıza da baktım 1000 görünüyor, Windows update güncel ve tam abi Yardımınıza ihtiyacım var.
Çözene harçlık atacağım abi.
ikimizdeki ayarlar aynı
Onun aldığı hız:
Benim aldığım hız:
Çözene harçlık atacağım abi.
ikimizdeki ayarlar aynı
Onun aldığı hız:
Benim aldığım hız: