- Tepki
- 46
Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.
Kesinlikle tavsiye edebilirim hocam, en iyi seçeneklerden biri ve garanti hizmeti çok güzel.Tavsiye eder misiniz? DELL markanın çok kaliteli olduğuna inanıyorum.![]()
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr
Herhangi bir ghosting vb. şeyler çıktı mı? Eğer ölü pixel çıkarsa hallolur mu?Kesinlikle tavsiye edebilirim hocam, en iyi seçeneklerden biri ve garanti hizmeti çok güzel.
Teknoloji biraz şans işi hocam, ghosting sorunu yaşamazsın. Ölü piksel ile alakalı bilgiyi gaminggen.tr’ye ulaşarak sorabilirsin. Satıcıdan satıcıya değişebiliyor çünkü.Herhangi bir ghosting vb. şeyler çıktı mı? Eğer ölü pixel çıkarsa hallolur mu?
Bu güzel bilginiz için saygılarımı sunarım. İyi forumlar.Teknoloji biraz şans işi hocam, ghosting sorunu yaşamazsın. Ölü piksel ile alakalı bilgiyi gaminggen.tr’ye ulaşarak sorabilirsin. Satıcıdan satıcıya değişebiliyor çünkü.
Ben kullanıyorum tavsiye ederim bı sorun yaşamadım..Tavsiye eder misiniz? DELL markanın çok kaliteli olduğuna inanıyorum.![]()
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr
Bilginizi paylaştığınız için teşekkür ederim. İyi günlerde kullanın.Ben kullanıyorum tavsiye ederim bı sorun yaşamadım..
İlk defa bir ürün üzerinde kötü yorum görmedim bu DELL kalitesinden olsa gerek teşekkür ederim kesinlikle bilgi alacağım.Önerdiğim bir ürün. Oldukça kaliteli özellikleri var. Ölü piksel durumunda Dell direkt değişim yapıyordu sanırım. Yanlışım olabilir kesin bilgi alıp satın alın.