bu monitörü almaya değer mi arkadaşlar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Satıcı kendi sitesinde daha ucuza veriyorbu monitörü almaya değer mi arkadaşlar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
165 ile 240 arasında fark var mı fps oyununda faydası olur mu bana boşa 240 almayayım ve piyasadaki en iyi model bunlar mı 240 olarakSatıcı kendi sitesinde daha ucuza veriyor
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Taksitle işiniz yoksa ben olsam G4 alırdım herhalde
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
165 den 240 a geçiyorsanız yani pek anlamı var mı bilmiyorum, yani bir miktar fark hissedebiliyorsun 165 ile 240 arasında165 ile 240 arasında fark var mı fps oyununda faydası olur mu bana boşa 240 almayayım ve piyasadaki en iyi model bunlar mı 240 olarak
cok farkı olmaz mı yani 165 ile cok fark yok diyolar kararsızım Dell G2422HS nasıl peki 165 hz165 den 240 a geçiyorsanız yani pek anlamı var mı bilmiyorum, yani bir miktar fark hissedebiliyorsun 165 ile 240 arasında
Düşük hz de şunu alırsıncok farkı olmaz mı yani 165 ile cok fark yok diyolar kararsızım Dell G2422HS nasıl peki 165 hz
ben 180 hz almıştım iade ettim 1 saat felan oyunda denedim beklentim yüksekti 75 hzden geçtim oyun bana daha ağır gibi geldi mermi hızları felan makroyla oynuyordum alışmadığımdan mı oyle geldi bilmiyorum 240 da 180 benzer olursa diye kararsızım ips alın dıyolardi ips aldım goruntu kalitesi de hoşuma gitmedi nedenseDüşük hz de şunu alırsın
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.kuponlarla 4.1k mı 4.3k mı ne oluyordu fiyat
Aynen 280 olan modeli canlı diyolar da fark çok mu 165 modeline göre canlılıkBende G2422hs ve g2524h mevcut. G2524h nin renkleri daha canli. Ama aradaki farka deger mi bilemem. Genel olarak g2524h kullaniyorum ve memnunum. Dell serviside cok iyi.
Görsel atayim video açıp siz karar verinAynen 280 olan modeli canlı diyolar da fark çok mu 165 modeline göre canlılık
atabilirseniz sevinirim ve size göre yanınızda ürün cok fark var mı peki dikkatli bakınca mı anlaşılıyorGörsel atayim video açıp siz karar verin
Bana göre biraz fark var. Ama 165 i kullaninca da digerini aratmaz. Sagdaki 280hz fakat 240ta kullaniyorum oc ile 280 oluyor gerek duymadimatabilirseniz sevinirim ve size göre yanınızda ürün cok fark var mı peki dikkatli bakınca mı anlaşılıyor