Soru Depolama İhtiyacımı En Kolay Nasıl Çözerim?

sirrAnt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba, Asus prime b365m-k anakartım var, 256 gb sata ssd takılı, anakart a takılı depolama yok 1 adet ssd slotum boşta yani, HDD istemiyorum aslında yavaş diye ama SSD lerde çok pahalı, en uygun şekilde nasıl çözerim bu sıkıntıyı ( unreal engine vs kullanmak istiyorum, oyun da indiricem vs.)

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
734
Merhaba;
Asus prime b365m-k şimdi anakart desteğine göre:

1 x M.2 Soket 3, , M Key ile Tip 2242/2260/2280 depolama aygıtı desteği (SATA modu ve X4 PCIE modu)
ve
6 x SATA 6Gb/s port(lar)

Bu M.2 SSD yuvası bir tane mevcut. Burası şu an boş. Buraya M.2 SSD alıp takabileceksiniz. Bunların fiyatları giriş seviyesi olanlar işinize yarayacak tır ki fiyatları HDD (orjinal kullanılmamış) ve SATA SSD lere yakındır. Çok daha vantajlı olacaktır. Her açıdan...

256 gb sata ssd eldeki bu yerinde kalacak. 256GB ekstra depolama olarak kullanılabilir.

1 tb fiyatları şu şekilde yalnız sizde tek bir m.2 slotu olduğu için buraya 1tb alınca ileride bu doldu diyelim ikinci bir m.2 ssd alıp takılamayacak

Alınabilecekler 3400Tl den başlıyor.
Kasım indirimlerini takip edin. Daha uygun fiyat bulabilirseniz ve imkanlara da uyuyorsa karar verebilirsiniz.

(Farklı yerlerde Kasım indirimlerinde dha uygun fiyatlı rastlayabilirsiniz)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri