Detaylı sıvı soğutma montaj videosu atabilir misiniz? AM4 için olursa çok iyi olur
Hocam bu videoyu izledim ama pek detaylı değil hatta sıvı soğutmayı alırken yazdım taner hocama detaylı bir videonuz diye malesef yok dedi o yüzden sordum foruma yoksa bunun adımlarını zaten uygulayacağım
Bundan bakıp yapacağım büyük ihtimal. Ve hocam bir kaç sorum var termal macunu sürerken nelere dikkat etmem gerekiyor? bir de işlemciyi çıkarmam gerekiyor mu?
işlemcini çıkarma anakart üstündeyken çapraz şekilde termal macun sür hocamçok sürmemeye dikkat etHocam bu videoyu izledim ama pek detaylı değil hatta sıvı soğutmayı alırken yazdım taner hocama detaylı bir videonuz diye malesef yok dedi o yüzden sordum foruma yoksa bunun adımlarını zaten uygulayacağım
Bundan bakıp yapacağım büyük ihtimal. Ve hocam bir kaç sorum var termal macunu sürerken nelere dikkat etmem gerekiyor? bir de işlemciyi çıkarmam gerekiyor mu?
Denildiği gibi çıkarmaya gerek yok. X şeklinde üstüne sürseniz ve üstünü kaplasa yeter.Hocam bu videoyu izledim ama pek detaylı değil hatta sıvı soğutmayı alırken yazdım taner hocama detaylı bir videonuz diye malesef yok dedi o yüzden sordum foruma yoksa bunun adımlarını zaten uygulayacağım