Di̇reksi̇yon Seti̇ Tavsi̇yesi̇

OnatKaradis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar,
Bütçemiz 5000 tl civarı. Tavsiye edebilceğiniz setleri bekliyorum ve seçerken nelere dikkat etmeliyim. Kullanıcak kişi 12 13 yaşında yeğenim.
Teşekkürler

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
Merhaba arkadaşlar,
Bütçemiz 5000 tl civarı. Tavsiye edebilceğiniz setleri bekliyorum ve seçerken nelere dikkat etmeliyim. Kullanıcak kişi 12 13 yaşında yeğenim.
Teşekkürler
Hocam almışken en azından kayışlı veya dişli bir şey alın yoksa direksiyonu bırakınca Allah katına gidip sonra düzeliyor, bütçeyi arttıramaz mısınız? Bu bütçede pek güzel ürün yokta

mcan0659

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhaba arkadaşlar,
Teşekkürler
hocam şimdi kendimden örnek vermek istiyorum. Çocukluğumdan beri otomobil simulasyonlarıyla iç içeyim. Eğer düzgün bir force feedback destekli direksiyon seti alırsanız hem refleks hafızası, hem daha geniş açı gelişmesi daha iyi olacaktır. Demek istediğim force feedback destekli düzgün bir direksiyon setinde ileride direksiyon başına geçtiğinde, Yola trafiğe, etraftan gelebilecek tehlikelere, önündeki araca değil 7 8 araç önüne bakıp geniş bir perspektifte araç kullanmayı çok rahat öğrenecektir. Bununla bunun ne alakası var hocam demeyin :). (Sonuçta büyüüük yarış pilotları bile artık iracing, platformunda antrenman yapıyor). Şimdi gelelim önerilere bütçe biraz kısıtlı, sıfır olarak o fiyatlara asla direksiyon seti almayın dandik saçma sapan gamepad tadı veren direksiyon setleri olacak. Almışken biraz daha bantı yükseltip Logitech G920,G29 alınabilir. Yakın fiyat bantlarına yine o yaş bandına hitap eden Thrustmaster T150 daha giriş bütçe ile alınabilir. Ama tavsiyem Logitech G920,G29 olacak sıfır alınacaksa eğer. Şayet ikinci el bir direksiyon seti alacaksanız Logitech G27 olabilir. ama özellikle temizine bakmanızı öneririm. Daha alt isterseniz Logitech Driving Force GT 3000Tlye yakın bantlarda ikinci el booolca bulunuyor. G27,DFGT bunların dezavantajları eski bir direksiyon seti olmaları. Hepsini kullanmış şuanda da Thrustmaster T300RS kullanan biri olarak söylüyorum Kesinlikle bütçenizi arttırın ve G920,G29 alın uuzuuun ömürlü kullansın :) Sonuçta çocuk oynayacak ne olabilir ki demeyin. sakın ha rampage ne bileyim saçma sapan gamepaddan bozma setleri sakın almayın safi zarar ne zevk verir ne öğretir. Satmaya kalksanız satamazsınız doğru düzgün desteği yok. Uzun ömürlü asla değil.

KS

OnatKaradis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
malesef bütçeyi artıramıyoruz. en fazla olabileceği 5 k

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri