dijital ses hdmı sorunu

Sekoofb

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar meraba windows 8.1 kullanıyorum hdmi kablosu var onu pc den tv ye bağlıyorum görüntü gidiyor ama tv ye ses gitmiyor sürücü yazılımları da güncel dijital ses hdmı varsayılan yapamıyorum takılı değil diyor kaç gündür her yerde aradım çözümünü bulamadım bi el atsanız.

KS

Sekoofb

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
kardeşim kablo yeni ayrıca başka bi pcden benim kabloyu denedim onda görüntüde ses de gidiyor iyice canımı sıkmaya başladı bu mesele

HarryHuR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekran kartınızın markası nedir ? Ekran kartı driverlarınız güncel mi? Ekran kartının arayüzünden kontrol ettiniz mi?

KS

Sekoofb

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
kardeşim sorun dijital ses takılı değil diyor yani o gözükse varsayılan yapıcam sorunun pcde olduğunu düşünüyorum çünkü başka bi pcde denediğimde olmuştu.

KS

Sekoofb

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
kardeşim herşeyi denedim harbi olmadı az çok bende anlıyorum ama donanımcıya götürdüm oda anlamadı windows 8 e çeviricekti vazgeçtim

Barış Şahin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
kareş,m bende tv laptopu bağladıgım zaman ses gelmiyor HDMI dan bağlıyorum kendi hoparlörü olması lazım ordan ses veriyor veya masterın dewdiği gibi Ankart desteklemesi lazım

KS

Sekoofb

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Lenovo B50 64 Bit intel core 4 gb ram windows 8.1 pro herneyse arkadaşlar takıyorum hdmı kablosunu pc ve tv ye görüntü gidiyor ama ses tvden gelmiyor ses ayarlarından hdmı işaretini de varsayılan yapamıyorum takılı değil diyor başka sitelerdede araştırdım hala bu sorun devam etmekte.

Leandro Markos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bir dene derim :
1-Windows Tuşu + R Basıyorsun (Çalıştır)
2-
Kod:
control mmsys.cpl,,0
Bu Kodu Çalıştıra girin ENTER tuşuna basıyorsun ve aratıyorsun.
3-Ses Ekranı açılıcaktır , aşağıda Digital Audio(HDMI) kutucuğunu seçerek daha sonra hemen altından varsayılan yap butonunu aktif edersen ses alırsın :)

Sorunun çözülmezse yazmaktan çekinme.

KS

Sekoofb

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sorun bu işte varsayılan yapılamaması takılı oldugu halde takılı değil diyor

KS

Sekoofb

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hiç bu sorunla karşılaşan olmadımı yav bi tek bana denk geldi

KS

Sekoofb

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kablo değil eminim başka leptop a takılınca oluyor ama benim pc deki sorun şöyle takılı değil hatası nasıl anlatsam fotoğraf falan atabiliyormuyuz gösteriyim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri