Öneri Direksyon Seti Sabitleme Sıkıntısı..

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Merhabalar -/- Selamlar Hocam(lar)..

Elimde Bir Süredir Kullandığım Bir Direksiyon Seti Var, Lakin Vites Kutusu Sabit Durmuyor Sürekli Kayıyor, Bu Sorunu Bir Tek Ben Yaşıyor Olamam Diyerek Yardım Aramaya Geldim, Nasıl Sabit Tutabilirim, Sürekli Olarak Kayıp Kayıp Çıkıyor Masadan, En Sağ Ve En Sol Viteslerde Kayıyor, Orta Viteste İstediğim Kadar Zorlayayım Kayma Yaşanmıyor Ama Zaten Sol Sağ Sol Sağ Derken En Uca Kadar Kaymış Olunca Orta Taraftada Çıktığı Oluyor.. Sürekli Sabit Duran Bişey Değil, Arada Söküp Kaldırıyorum Ama Durduğu Sürece Sabit Kalacak Bir Fikir Lazım Bana.. Yada Ben Sabitleyemiyorum Bilmiyorum..
Fikirleriniz İçin Teşekkürler Şimdiden..

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Merhabalar -/- Selamlar Hocam(lar)..

Elimde Bir Süredir Kullandığım Bir Direksiyon Seti Var, Lakin Vites Kutusu Sabit Durmuyor Sürekli Kayıyor, Bu Sorunu Bir Tek Ben Yaşıyor Olamam Diyerek Yardım Aramaya Geldim, Nasıl Sabit Tutabilirim, Sürekli Olarak Kayıp Kayıp Çıkıyor Masadan, En Sağ Ve En Sol Viteslerde Kayıyor, Orta Viteste İstediğim Kadar Zorlayayım Kayma Yaşanmıyor Ama Zaten Sol Sağ Sol Sağ Derken En Uca Kadar Kaymış Olunca Orta Taraftada Çıktığı Oluyor.. Sürekli Sabit Duran Bişey Değil, Arada Söküp Kaldırıyorum Ama Durduğu Sürece Sabit Kalacak Bir Fikir Lazım Bana.. Yada Ben Sabitleyemiyorum Bilmiyorum..
Fikirleriniz İçin Teşekkürler Şimdiden..
Altındaki yapışkanları değiştirebilirsiniz. O zaman sıkıntınız çözülebilir.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Altındaki yapışkanları değiştirebilirsiniz. O zaman sıkıntınız çözülebilir.
Altında Yapışkan Yok Kaydırmaz Ped Var Ama O Da Vida Deliklerinin Orada Minnacık Şeyler Diyebilirim..

NOT :=: Yazmayı Unutmuşum Kusura Bakmayın.. Dreksyon Setim Rampage Drive RS+

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Altında Yapışkan Yok Kaydırmaz Ped Var Ama O Da Vida Deliklerinin Orada Minnacık Şeyler Diyebilirim..

NOT :=: Yazmayı Unutmuşum Kusura Bakmayın.. Dreksyon Setim Rampage Drive RS+
Tamam kendiniz edinebilirsiniz çift taraflı bant gibi yapışkan birşey sizin için daha iyi olur

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri