Soru Diş Teli Taktıracağım Fakat Ölçü Almadılar

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Selamlar , diş teli taktırmak için bir yere gittim dişlerime baktılar bugün diş taşı temizliği yaptılar , fakat diş teli için ölçü almadıklarını ve standart ölçüde olduğunu söylediler, bu doğrumu? Eğer aranızda taktıran kişiler varsa bilgi verebilirmi lütfen?

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Selamlar , diş teli taktırmak için bir yere gittim dişlerime baktılar bugün diş taşı temizliği yaptılar , fakat diş teli için ölçü almadıklarını ve standart ölçüde olduğunu söylediler, bu doğrumu? Eğer aranızda taktıran kişiler varsa bilgi verebilirmi lütfen?
Koşarak kaç ne demek ölçü alınmıyor? Herkesin çene yapısı farklı

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
Bende taktırmıştım zamanında benim önce üstteki 20 lik dişlerimi çektiler sonra alttaki gömülü 20 diş ameliyatı oldum. Sonra diş taşlarını ve temizlik yaptılar diş dolgusu yaptılar daha sonrada ölçü alarak önce hamur gibi bir şey ile daha sonra 3 boyutlu şekilde sonrasında teli taktılar her haftada kontrol e çağırdılar sonra 15 günde bir e çıkarmışlardı süreci 1.5 sene bu şekildeydi benim sürecim böyle ilerlemişti

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Fiyata ne dediler hocam

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
hocam devlet çok daha ucuz ama bildiğim kadarıyla sıra veriyorlar ve gelmesi çok uzun sürüyormuş 3-8k arası değişiyor galiba.
Bende düşünüyorum zaman önemli değil çok kötü değil tek diş biraz yan 3 8 arası ise yapacağım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri