Discord Benzeri Uygulama Arıyorum.

Bahadır19o3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Arkadaş ile hem oyun oynayıp hemde konuşabileceğim discord benzeri bir program arıyorum. Discord kapandığından beri stabil çalışan uygulama bulamadım. steam sesli sohbeti denedim olmadı. Teamspeak dediler oda olmadı. Hep bir sorun stabil program arıyorum. :)

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Arkadaş ile hem oyun oynayıp hemde konuşabileceğim discord benzeri bir program arıyorum. Discord kapandığından beri stabil çalışan uygulama bulamadım. steam sesli sohbeti denedim olmadı. Teamspeak dediler oda olmadı. Hep bir sorun stabil program arıyorum. :)
goodbyedpi indirerek discorddan devam edin

onurardc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Arkadaşlarımla beraber guilded kullanmaya başladım. Discord'un sunduğu birçok özelliğe sahip Gördüğüm kadarıyla çok bilinen yayıncılardan bazıları da kullanıyor. Başlangıçta vpn açarak roblox hesabı açman gerekiyor sonrasında vpn olmadan kullanabilirsin.

KS

Bahadır19o3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Arkadaşlarımla beraber guilded kullanmaya başladım. Discord'un sunduğu birçok özelliğe sahip Gördüğüm kadarıyla çok bilinen yayıncılardan bazıları da kullanıyor. Başlangıçta vpn açarak roblox hesabı açman gerekiyor sonrasında vpn olmadan kullanabilirsin.
Denicem.

KS

Bahadır19o3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Arkadaşlar herkese önerileriniz için teşekkür ederim. Guilded ve vencordu kullanmayı beceremedik. Yani üyelik aldık sonra açılmadı hata verdi vs vs discord goodbyeDPI denedik ve çok güzel oldu :) inşallah bir sorun olmaz. Hatta daha iyi oldu discord sesi vs herşeyi çok iyi iletiyor. Benim için şimdilik konu kapanmıştır :) en kısa sürede discordun tamamen açılması ümidi ile....

mstfens61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Kral Guilded diye program var çok güzel sade discord gibi aynı, YouTube 'da anlatıyorlar nasıl yüklenip kullanıldığı dene bence seversin

kirmizisarap

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
86
Guvenilir olmadigina dair kanitlariniz var mi?
Pcden zar zor silebildiğini söyleyenler ve + söyleyen bir arkadaşım var. Artı olarak mining yaptığına dair bir kaç duyum aldım. Her açık kaynak kodlu şey güvenilir mi? Açıp kodlara baktın mı?

Cloudflare varken bulaşılmaz bence

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Enteresan bir öneri vereceğim. :) Microsoft Teams deneyebilirsiniz.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Pcden zar zor silebildiğini söyleyenler ve + söyleyen bir arkadaşım var. Artı olarak mining yaptığına dair bir kaç duyum aldım. Her açık kaynak kodlu şey güvenilir mi? Açıp kodlara baktın mı?

Cloudflare varken bulaşılmaz bence
warp tada hiçbir sunucuya adam akıllı giremiyorsun herşeyde bir hata ki fixlediler zaten warp ı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri