Discord Nitro ??

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
763
1 ay ücretsiz üyeliğe kayıt yaptım hesaptan 18tl çekmiş sizde de böyle mi

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
1 ay ücretsiz üyeliğe kayıt yaptım hesaptan 18tl çekmiş sizde de böyle mi
Daha önce kullandiysan sistem tespit edip ücret kesmiş olabilir. Eğer durum böyle değilse mail ile geri dönüş yap. İade gerçekleştirirler. Kartın aktif olup olmadığına karar vermek için çekilmişte olabilir. İadeleri kontrol et. Discordun nitro kısmından aboneliği sonlandir de( devam eden aboneliği değil, yenilemeyi ), kart bilgilerini de kaldır.

KS

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
763
y
Daha önce kullandiysan sistem tespit edip ücret kesmiş olabilir. Eğer durum böyle değilse mail ile geri dönüş yap. İade gerçekleştirirler. Kartın aktif olup olmadığına karar vermek için çekilmişte olabilir. İadeleri kontrol et. Discordun nitro kısmından aboneliği sonlandir de( devam eden aboneliği değil, yenilemeyi ), kart bilgilerini de kaldır.
yarın bi bakayım tekrar sağ ol

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
Hocam 1 aylık ücretsiz nitrodan sonra kartı silmeniz gerekiyor 1 aylığı kullanırkende silebiliyorsunuz diye biliyorum

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
835
Kartınızın gerçek olup olmadığını kontrol edebilmek için 1$ değerinde (veya belirli bir miktar) kartınızdan ücret alıp sonra anında iade edilir. Bazen iade sistem yüzünden gecikebiliyor ama ortalama 24 saat içerisinde iadeniz gelmeli. Gelmezse destek ile iletişime geçin.
(Hemen, hemen benzer her platformda bu doğrulama var)

Vee sonraki ay ödeme yapmak istemiyorsanız Ayarlar > Abonelikler sekmesinden nitroyu iptal edebilirsiniz

KS

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
763
Kartınızın gerçek olup olmadığını kontrol edebilmek için 1$ değerinde (veya belirli bir miktar) kartınızdan ücret alıp sonra anında iade edilir. Bazen iade sistem yüzünden gecikebiliyor ama ortalama 24 saat içerisinde iadeniz gelmeli. Gelmezse destek ile iletişime geçin.
(Hemen, hemen benzer her platformda bu doğrulama var)

Vee sonraki ay ödeme yapmak istemiyorsanız Ayarlar > Abonelikler sekmesinden nitroyu iptal edebilirsiniz
2 aylık gamepass hediyesi de geldi.

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
835
2 aylık gamepass hediyesi de geldi.
Harika, dün heat konusunda bahsetmiştim ve kampanyanın hala devam etmesine sevindim sizin için :). Keyifli vakitler diliyorum.

Kodu kullanacağınız Microsoft hesabınızda daha önce GamePass almamış olmanız gerekiyor. Aldıysanız da farklı bir hesapta etkinleştirin sorun olmaz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri