1 ay ücretsiz üyeliğe kayıt yaptım hesaptan 18tl çekmiş sizde de böyle mi
Daha önce kullandiysan sistem tespit edip ücret kesmiş olabilir. Eğer durum böyle değilse mail ile geri dönüş yap. İade gerçekleştirirler. Kartın aktif olup olmadığına karar vermek için çekilmişte olabilir. İadeleri kontrol et. Discordun nitro kısmından aboneliği sonlandir de( devam eden aboneliği değil, yenilemeyi ), kart bilgilerini de kaldır.1 ay ücretsiz üyeliğe kayıt yaptım hesaptan 18tl çekmiş sizde de böyle mi
Evet bende de çekmişti.1 ay ücretsiz üyeliğe kayıt yaptım hesaptan 18tl çekmiş sizde de böyle mi
daha sonra naptın?Evet bende de çekmişti.
yarın bi bakayım tekrar sağ olDaha önce kullandiysan sistem tespit edip ücret kesmiş olabilir. Eğer durum böyle değilse mail ile geri dönüş yap. İade gerçekleştirirler. Kartın aktif olup olmadığına karar vermek için çekilmişte olabilir. İadeleri kontrol et. Discordun nitro kısmından aboneliği sonlandir de( devam eden aboneliği değil, yenilemeyi ), kart bilgilerini de kaldır.
Ne demek rica ederim.y
yarın bi bakayım tekrar sağ ol
kanka 1 dolar çekiyor1 ay ücretsiz üyeliğe kayıt yaptım hesaptan 18tl çekmiş sizde de böyle mi
18,54 ₺ miss miss.kanka 1 dolar çekiyor
bitime yakın ıptal ederım sımdılık dursuniadesi geldi mi hocam
2 aylık gamepass hediyesi de geldi.Kartınızın gerçek olup olmadığını kontrol edebilmek için 1$ değerinde (veya belirli bir miktar) kartınızdan ücret alıp sonra anında iade edilir. Bazen iade sistem yüzünden gecikebiliyor ama ortalama 24 saat içerisinde iadeniz gelmeli. Gelmezse destek ile iletişime geçin.
(Hemen, hemen benzer her platformda bu doğrulama var)
Vee sonraki ay ödeme yapmak istemiyorsanız Ayarlar > Abonelikler sekmesinden nitroyu iptal edebilirsiniz
Harika, dün heat konusunda bahsetmiştim ve kampanyanın hala devam etmesine sevindim sizin için2 aylık gamepass hediyesi de geldi.