infirmum Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 11 Haz 2022 Mesajlar 60 Tepki 2 30 Nis 2023 #1 Bilgisayar yönetimi>disk yönetimi>D diskini sill'e tıkladım>E diskini genişlet seçeneğine tıklayamıyorum. Ne yapmalıyım?
Bilgisayar yönetimi>disk yönetimi>D diskini sill'e tıkladım>E diskini genişlet seçeneğine tıklayamıyorum. Ne yapmalıyım?
XpBor_ Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 27 May 2022 Mesajlar 341 Tepki 35 Konum 34/istanbul 30 Nis 2023 #2 hocam disk birleştirmek disk i çok ömrünü azaltır performansını düşürür ne için birleştirdiginizi yazarsanız bi çözüm yazmak isterim
hocam disk birleştirmek disk i çok ömrünü azaltır performansını düşürür ne için birleştirdiginizi yazarsanız bi çözüm yazmak isterim
TheTibet Mahalle Bilgisayarcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 22 Ara 2022 Mesajlar 4,715 Tepki 1,637 30 Nis 2023 #3 infirmum' Alıntı: Bilgisayar yönetimi>disk yönetimi>D diskini sill'e tıkladım>E diskini genişlet seçeneğine tıklayamıyorum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla ... aldıgınız hatayı S.S(Ekran Görüntüsü) olarak verebilirmisiniz
infirmum' Alıntı: Bilgisayar yönetimi>disk yönetimi>D diskini sill'e tıkladım>E diskini genişlet seçeneğine tıklayamıyorum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla ... aldıgınız hatayı S.S(Ekran Görüntüsü) olarak verebilirmisiniz