Display port takınca görüntü gelmiyor

zemi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Selam arkadaşlar casper excalibur M.E238FHD 200hz monitörüm ve Sapphire rx6600 ekran kartım var. 200hz kullanmak için display port takıyorum no signal hatası alıyorum ama HDMI ile görüntü geliyor. Sıkıntı ne sizce? Ekran kartını ikinci el satın almıştım. internette ekran karti driver ı güncelleyin diyor bir de size sormak istedim.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Dp kablosu dibinde sıkınca oturuyor genelde. Kabloda basma yeri gibi olan yeri tutun oturtmadan önce basıp iyice oturduğuna emin olun.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Takarken mandala basmaya gerek olmuyor, çıt sesi duyulunca oturmuş oluyor. Sadece çıkarırken mandalları sıkıp kilitten kurtarmak için basmak gerekiyor. Yine de kablonun oturduğuna emin olun, söküp takabilirsiniz.

Kablo değişikliği yaptıktan sonra PC kapatıp tekrar açmayı deneyin. Bazen çözüm olabiliyor.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,237
Hatanın nedeni genellikle, ekran ve bilgisayar arasındaki kabloların düzgün bir şekilde bağlanmamış olmasıdır. Bir başka nedeni de, Ekran Görüntüsü (OSD) menüsünün yapılandırması olabilir.

OSD Menüsü Nasıl? Yapılır.
OSD veya açılımıyla On Screen Display, birçok monitör ve görüntü cihazının üzerinde yer alan ekran için çeşitli ayar seçeneklerinin sunulduğu bir menüdür. Menü üzerinde basit fonksiyonlu düğmeler yardımıyla hareket edilebilir ve kullanıcı yalnızca menüde yer alan tanımlı seçeneklerden birini seçebilir.

ÖRNEK RESİM

1670634932796.png

Furklee53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Selam arkadaşlar casper excalibur M.E238FHD 200hz monitörüm ve Sapphire rx6600 ekran kartım var. 200hz kullanmak için display port takıyorum no signal hatası alıyorum ama HDMI ile görüntü geliyor. Sıkıntı ne sizce? Ekran kartını ikinci el satın almıştım. internette ekran karti driver ı güncelleyin diyor bir de size sormak istedim.
Hocam merhaba. Sorunu çözebildin mi? Çözdüysen nasıl çözdün?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri