Bir de dolar 8 iken kıyamet kopuyordu. Hey gidi ülkem 
Şuan dolar aldı başını gidiyor ama hiç ses seda yok ama hocamBir de dolar 8 iken kıyamet kopuyordu. Hey gidi ülkem![]()
Zamciklara alışığız şöyle birden 10 TL artmassa dokunmuyor bunlarŞuan dolar aldı başını gidiyor ama hiç ses seda yok ama hocam![]()
"Para biriktirme hızımdan daha hızlı dolar yükseliyor" bu kısma patlattım kahkahayıKöşeye para atiyorum ufak ufak benim para birimtirme hizimdan daha hizli dolar yükseliyor... Geçen ayki taner reisin 10 klik sistem 15.700 olmuş. Ayni sisteme 12 k veririm ama yok yok yok...
O yüzden eldeki parayı TL de tutmaman gerekiyorKöşeye para atiyorum ufak ufak benim para birimtirme hizimdan daha hizli dolar yükseliyor... Geçen ayki taner reisin 10 klik sistem 15.700 olmuş. Ayni sisteme 12 k veririm ama yok yok yok...
Parayi çevirmesi de tefeci işine döndü arada çok yüksek komisyon aliyor bankalarO yüzden eldeki parayı TL de tutmaman gerekiyor
Altına çevirmek iyidirParayi çevirmesi de tefeci işine döndü arada çok yüksek komisyon aliyor bankalar
Sen daha turizm bitince gör kışa doğru nasil zipliyorYurt dışında teknolojik ürünlerin MSRP fiyatları düşüşte olsa da, ülkemizde dolar arttığı için ne yazık ki düşüşü biz hissetmiyoruz aksine fiyatlar artıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 1407
Çok şükür bu topraklarda olduğumuz için alışığız hocam. Sadece yılın zirvesinde olunca Bundle 'dan bildirim geldi bi heyecan yaptım, burada da konusu varken atim dedimSen daha turizm bitince gör kışa doğru nasil zipliyor![]()
İyi yaomissiniz hocamÇok şükür bu topraklarda olduğumuz için alışığız hocam. Sadece yılın zirvesinde olunca Bundle 'dan bildirim geldi bi heyecan yaptım, burada da konusu varken atim dedim![]()
Aynen öyle, update gelmeden erzak için toptancılara bi uğramak gerekİyi yaomissiniz hocamne alinacaksa stoklamak lazim kis zor gececek