Dolar 16,40 TL !

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Köşeye para atiyorum ufak ufak benim para birimtirme hizimdan daha hizli dolar yükseliyor... Geçen ayki taner reisin 10 klik sistem 15.700 olmuş. Ayni sisteme 12 k veririm ama yok yok yok...

KS

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Köşeye para atiyorum ufak ufak benim para birimtirme hizimdan daha hizli dolar yükseliyor... Geçen ayki taner reisin 10 klik sistem 15.700 olmuş. Ayni sisteme 12 k veririm ama yok yok yok...
"Para biriktirme hızımdan daha hızlı dolar yükseliyor" bu kısma patlattım kahkahayı :D

Mestke

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ben artık elimdeki paranın erimesini seyretmekten maf oldum nefret ettim arkadaş. Şubat ayından beri bilgisayarsızım. Ekran kartları düşüyor diye bekliyoruz. İyi bişey alırız, giriş seviye bi sistem yerine orta üst bişey alırız artık diye seviniyoruz, dolar artıyor. Ukrayna Rusya’dan şişen stok Türkiye’ye geliyor diye seviniyoruz, kart bolluğundan kampanyalar artar diye seviniyoruz, yine dolar artıyor. Tek tek almayalım kampanyalı sistem alırız diyoruz en azından kasa psu ssd’den kâr ederiz diyoruz 1 ay 2 ay bekliyoruz, daha iyi bileşenli sistem alabilecekken yine dolar artıyor, orta segment fiyatına giriş seviye sistem çıkıyor. Üstüne bilgisayar cep telefonlarındaki vergi de %2’den %4’de mi ne çıkmış. Her yerden vurgun. Sevinmek, uygun fiyata bişey almak haram bu Ülke de.

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
835
Hortlatmak gibi olmasın ama 2022'nin zirvesindeyiz

19 Temmuz 2022 (12:54) Google Dolar Verisi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri