Dolar daha çok düşer mi? Yoksa artar mı?

Eren Al

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Öncelikle merhaba arkadaşlar, sizlerle dolar hakkında tartışmak istiyorum. Sizce ilerleyen zamanda dolar tekrardan artarmı yoksa daha da düşmeye devam mı eder?

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,373
Cvp: Dolar daha çok düşer mi? Yoksa artar mı?

2023 yılına kadar 12.60-13.50 seviyelerini koruyacağını düşünüyorum. Bundan sonra aşırı yüksek dolar tartışmaları çok olmaz gibi. Dün baya şeyler değişti herkes için.

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,049
RE: Cvp: Dolar daha çok düşer mi? Yoksa artar mı?

OceanLaB' Alıntı:
2023 yılına kadar 12.60-13.50 seviyelerini koruyacağını düşünüyorum. Bundan sonra aşırı yüksek dolar tartışmaları çok olmaz gibi. Dün baya şeyler değişti herkes için.

Hocam belki 10 kere sizi rahatsız ettim bu konuda kusura bakmayın. Dolarda ki düşüşün gg5'e bir etkisi olur mu? Yani ekran kartlı veya apu olması ile ilgili.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757

Doların düşmesi ya da çıkması pek umrunda değil yatırımcının çünkü artık döviz kuru faizin üstünde hareket ederse aradaki farkı devlet ödeyecek.
Örneğin faiz %13 100.000 Tl nizin aylık faizi 1083 TL. Faizde paranın durduğu ay dolar %17 arttı o ay hesabınıza 1416 TL yansıyacak aradaki %3 lük farkı devlet üstlenecek. 
Soru şu bu para nereden karışlanacak ? Ya dolar stabil olacak ya da stabil şekilde düşecek ki devlet bu farkı ödeyip hazineden yemeyecek. Artık Ürünler daha ulaşılabilir olacaktır düşüncesindeyim.
Hocam takipçilerin sizden sistem bekler :)

fred1c

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Bende @"BatuhanKLC" arkadaş gibi düşünüyorum bundan sonra doları düşürme hedefinde olacaklardır aksi taktirde aradaki fark sürekli hazineden verilirse enflasyon artacaktır. Seçim yaklaşımı böyle bir riske girilmez.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri