Yardım Donanım Sanallaştırma Açık Ama Kullanamıyorum..!!! (Çözüldü)

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Merhabalar -/- Selamlar Hocam Yanlış Anlamayın Ama Biraz Acil Denebilecek Bir Yardıma İhtiyacım Var Bir Program Kullanmam Gerekiyr Lakin Program "Sanallaştırma Olmadan Çalışmam Ben" Diyor BIOS Üzerinden Baktığımda Donanım Sanallaştırma Açık Lakin Görev Yöneticisine Gelip Baktığımda Sanallaştırma Devre Dışı Olarak Görünüyor Lakin Tekrardan Gidip Baktığımda Açık Duruyor Orada Ama Burada Kapalı Diye Görünüyor Bundan Dolayı Programı Kullanamıyorum Yardım Ederseniz Sevinirim Keza Ekstra Ayar Vsr Mi Var Bunun İçin Anlamadım.. Teşekkürler.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Bahsettiniz olay '' Kaspersky '' Mu? Sanallaştırma dediğinize göre.
resim_2023-10-11_033446856.png

Hocam Valla Burada Görünen Sanallaştırma (İşaretlemedim Ama) Yani Donanım Sanallaştırma Açık Lakin Bu Farklı Bişey Mi Bilmiyorum Fakat Ben Goole Play Beta Denemesi Yapmam Gerekiyor PC'de Lakin Google Playin PC İçin Olan Beta Sürümündeki Uygulamasını İndirdiğimde Donanım Sanallaştırma Açın Diyip Duruyor Açtım Ama Burada Sanallaştırma Açık Görünmüyor Ve Uygulama Da Açmamı İstiyor Bir Yandan Lakin BIOS'da Açık Görünüyor Umarım Anlatabilmişimdir Olmayan Türkçem İle..

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,242
Ekli dosyayı görüntüle 27867
Hocam Valla Burada Görünen Sanallaştırma (İşaretlemedim Ama) Yani Donanım Sanallaştırma Açık Lakin Bu Farklı Bişey Mi Bilmiyorum Fakat Ben Goole Play Beta Denemesi Yapmam Gerekiyor PC'de Lakin Google Playin PC İçin Olan Beta Sürümündeki Uygulamasını İndirdiğimde Donanım Sanallaştırma Açın Diyip Duruyor Açtım Ama Burada Sanallaştırma Açık Görünmüyor Ve Uygulama Da Açmamı İstiyor Bir Yandan Lakin BIOS'da Açık Görünüyor Umarım Anlatabilmişimdir Olmayan Türkçem İle..
'' Bellek bütünlüğünü '' Kapatıp dener misin? Birde.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,242
O Ney Tam Olarak Acaba Hocam..?!
Windows Defender > Cihaz Güvenliği > Çekirdek yalıtım ayarları > Bellek bütünlüğü >Kapalı

1696988248652.png

Belek bütünlüğü kapat seçeneği var alt taraf da.
1696988260003.png

Eğer anlamasan sana linki atayım detayları bir şekilde yazılıp anlatılmış.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Hocam Bende ÖYle Bişey Yok Ayrıca Windows Özelinde Yazarak Gittiğimde De (Çekirdek Yalıtımına) Erişmeye Çalıştığınız Sayfa, Desteklemem Özelliklere Sahip Değildir Ve Kullanılamaz Diyor Normal Olarak Cihaz Güvenliği Özelinden Gitmeye Çalıştığımda Da Yok Öyle Bişey..

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Hocam Hyper-V Etkiliyor Olabilir Mi Acaba Çünkü O Açık Ve İnternette Araştırırken O Etkileyebilir Gibi Bİşey Okumuştumda.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Hocam Windows Güncelleştirmelerini Bir Süredir Yapmamıştım 4-/-5 Güncelleme Birikmiş Güncellemeler Bütün Günümü Aldı Ama Güncellemeleri Yaptıktan Sonra Görev Yöneticisinde De Sanallaştırma Etkin Olarak Görünüyor Büyük Olasılıklarla Karnel Güncelleştirme Olabilir Yapmadıklarım Ama Şimdilik Durum Çözülmüş Olarak Görünüyor. Yardımlarınız İçin Çok Teşekkür Ederim Boştan Yere Sizide koşturdum Ama 🙁 Kusura Bakmayın..

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,242
Hocam Windows Güncelleştirmelerini Bir Süredir Yapmamıştım 4-/-5 Güncelleme Birikmiş Güncellemeler Bütün Günümü Aldı Ama Güncellemeleri Yaptıktan Sonra Görev Yöneticisinde De Sanallaştırma Etkin Olarak Görünüyor Büyük Olasılıklarla Karnel Güncelleştirme Olabilir Yapmadıklarım Ama Şimdilik Durum Çözülmüş Olarak Görünüyor. Yardımlarınız İçin Çok Teşekkür Ederim Boştan Yere Sizide koşturdum Ama 🙁 Kusura Bakmayın..
Pek fazla yardımım dokunmadı ama teşekkür etmene gerek yok.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri