- Tepki
- 4
pc 3-4 aydır düğmeye bastığım kapanıp tekrar çalışmaya başlıyordu geçenlerde oyun oynarken tamamen kapandı ve açılmadı sorunun neyden kaynaklı oldugunu çözemedim kendimce bir şeyler denedim ilk önce kulaklıgımı söktüm usb girişli daha sonra ekran kartı 2 girişliydi(güç kablosu) tek girişini söküp denedim pc hata verdi sonra tekrardan bütün girişleri taktım açıldı daha sonra tekarar kulaklgıım taktıgımda pc tekrar kapandı bu arada her kapanışda tekaradan pc kendini açmaya zorluyor açamıyor daha sonra tüm usb girişleri söktüm pc açıldı şuan pc aktif ama sadece içinde takılabiliyorum sadece 2 usb giriş takılı klavye ve mouse kulaklıgı taktığımda tekrardan kapanıyor oyun giremiyorum girsem bile oyun esnasında direk kapanıyor ve herşey başa sarıyor ve pc eğer kapanırsa tüm usb çıkarmam gerekiyor yoksa açılmıyor usb'ler takılı iken pc açılınca klavye mouse çıkarıp pc açılınca tekradan takıyorum sorun nerden anlamadım tek aklıma gelen donanım sorunu var 750w power var tahminim power yandı oyun oynarkende pc güç uyguladıgı için power güç binip kısa devre yapıyor bu arada telefon kulaklığımı takınca sorun yaşamıyorum usb girişli kullandıgım kulaklıkda sağlam güç fazla çekiyor diye düşünüyorum fikirlerinizi merak ediyorum pc garantisi bitti kolay gelsin