Donanım Sorunu

berkaykdr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
oyun oynarken monitör kapanıyor ve fanlar hızlanmaya başlıyor (ekran kartı fanı mı kasa fanı mı bilmiyorum), sonra pcyi kapatıp açtığımda düzeldi. Dün de normal takılırken kapandı ekran, sonra kapatıp açtım görüntü gelmedi hâlâ, resetleme tuşuna bastım oldu.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,639
oyun oynarken monitör kapanıyor ve fanlar hızlanmaya başlıyor (ekran kartı fanı mı kasa fanı mı bilmiyorum), sonra pcyi kapatıp açtığımda düzeldi. Dün de normal takılırken kapandı ekran, sonra kapatıp açtım görüntü gelmedi hâlâ, resetleme tuşuna bastım oldu.
onlara bakarsan iyi olur ekran kartı mı yoksa kasanın mı öyle daha kolay sonuca varırız

KS

berkaykdr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
onlara bakarsan iyi olur ekran kartı mı yoksa kasanın mı öyle daha kolay sonuca varırız
Nasıl anlarım reis sesini ekran kartının fanini anlayamıyorum. Ama şöyle bişe var Nvidia kontrol yerinden fan hızını fulleme sesiyle bu bir değil

tibetatilgan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ekran kartının fanı ve bilgisayarın kasa fanı arasında fark yapmak için, bilgisayarınızı kapatın ve güç kaynağından çıkarın bak bir link buldum bununlailgili işine yarar incele istersen

KS

berkaykdr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
görebilrsin anlamında dedim
Kasa fanı olabilirde nasıl çözeriz sorunu

bide hocam kasanın fişini taktığımda biyerlerine dokununca elektrik çarpıyor düğmeyi açınca bazen çarpmıyor sebebi güç kaynağı mı ve monitör kapanma sorunu ile bağlantısı olabilir mi yardımcı olursanız çok sevinirim

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri