DOOM Eternal: Year One Pass Ana Oyunu İçeriyor mu?

KnightDavion

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
DOOM Eternal: Year One Pass şu an indirimde.

Ana oyunu korsan olarak oynadım. DLC'leri oynamak istiyorum.

DOOM Eternal: Year One Pass DLC'leri içeriyor ama Doom Eternal ana oyununu içeriyor mu?

Xbox sayfasında sanki içeriyor gibi gösteriyor, Playstation sayfasında içermiyor gibi gösteriyor. Ben STEAM üzerinden satın alacağım.

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
Evet, bu paket Doom Eternal'ın 'The Ancient Gods' 1. ve 2. hikâyesini içeriyor. Orijinal oyunun hikayesine dahil mi değil mi pek anlayamadım. Ama zaten oynadığınızı söylediniz bu yüzden ana hikâyenin dahil olmaması sizi pek üzmez diye düşünüyorum.
Doom Eternal Paket İçerikleri
DOOMEternal_SKUInfograph_666Update-08.jpg

Doom Eternal hakkında en iyi bilgiyi Taner hocamdan öğrenebilirsiniz. Zira kendileri büyük bir Doom Eternal hayranıdır. Videolarda bahsetmesinden dolayı GamePass satın alıp oynamıştım. @OceanLaB

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
One Year Pass satın almadım fakat gördüğüm kadarıyla "If you own the Standalone version of DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part One or the DOOM Eternal Year One Pass, you will need to purchase the "DOOM Eternal (Campaign)" product listing to play the DOOM Eternal single player campaign."

ibaresinde DOOM Eternal'ı ayrıca satın almanız gerektiğini belirtiyor.

@SmileFate teşekkür ederim. Umarım zevkli geçmiştir. Ben bir kere bitirdim. Şimdi ikincideyim :))

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
One Year Pass satın almadım fakat gördüğüm kadarıyla "If you own the Standalone version of DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part One or the DOOM Eternal Year One Pass, you will need to purchase the "DOOM Eternal (Campaign)" product listing to play the DOOM Eternal single player campaign."

ibaresinde DOOM Eternal'ı ayrıca satın almanız gerektiğini belirtiyor.

@SmileFate teşekkür ederim. Umarım zevkli geçmiştir. Ben bir kere bitirdim. Şimdi ikincideyim :))

Ayrıca satın alma gereksinimi çok saçma olmuş. Normal şartlarda Steam'de bir oyuna sahip olmadan o oyunun DLC'leri satın alamaman gerekli ama anlaşılan Bethesda bunu çok yanlış anlamış olmalı..

Valla hocam oyunu tam bitirmedim ama rahat bi 8-10 saat oynamışımdır diye düşünüyorum. Oyun güzeldi hatta şarkı eşliğinde gayette keyifli geliyor ama bu oyun genel olarak pek de benlik değilmiş. O süreçte oyunun offline olması işime yaramıştı, arka planda GamePass den diğer beğendiğim oyunları indirip oynadım :)

bruhmomentumtr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
xbox üzerinden almanı tavsiye ederim, deluxe edition'ı alırsan gelecekte çıkacak dlc'ler beleşe geliyor. steam'de bu galiba yok o yüzden xbox uygulamasına bak.

bruhmomentumtr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Ayrıca satın alma gereksinimi çok saçma olmuş. Normal şartlarda Steam'de bir oyuna sahip olmadan o oyunun DLC'leri satın alamaman gerekli ama anlaşılan Bethesda bunu çok yanlış anlamış olmalı..

Valla hocam oyunu tam bitirmedim ama rahat bi 8-10 saat oynamışımdır diye düşünüyorum. Oyun güzeldi hatta şarkı eşliğinde gayette keyifli geliyor ama bu oyun genel olarak pek de benlik değilmiş. O süreçte oyunun offline olması işime yaramıştı, arka planda GamePass den diğer beğendiğim oyunları indirip oynadım :)
aslında onlar ayrı oyun hocam. tam dlc değil. oyunu sadece o kısmını alırsan asıl hikaye'e bile giremezsin, sadece o kısma erişebiliyorsun.

KS

KnightDavion

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Steam'den almayınca sanki orijinal almamış hissediyorum. Bu yüzden Epic Games'den bile nadir oyun alıyorum. Evet normalde Steam üzerinde bir DLC almak istediğimizde "Öncelikle ana oyuna sahip olmanız gerekiyor" a benzer bir ibare çıkıyordu. Bunda öyle bir ibare çıkmadı. Bilgisayarda şu an hafıza yok satın aldım ama indirip de deneyemedim.

Bu ibare hala yok.

Ana oyun olmadan oynayamayacaksam iadeden başka şansım yok demektir. :/

bruhmomentumtr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Steam'den almayınca sanki orijinal almamış hissediyorum. Bu yüzden Epic Games'den bile nadir oyun alıyorum. Evet normalde Steam üzerinde bir DLC almak istediğimizde "Öncelikle ana oyuna sahip olmanız gerekiyor" a benzer bir ibare çıkıyordu. Bunda öyle bir ibare çıkmadı. Bilgisayarda şu an hafıza yok satın aldım ama indirip de deneyemedim.

Bu ibare hala yok.

Ana oyun olmadan oynayamayacaksam iadeden başka şansım yok demektir. :/
deluxe'de var bu paket, deluxe alırsan özel kostümde veriyor.

KS

KnightDavion

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Bilgisayarda ne varsa sildim ve oyunu indirdim. DLC'leri oynayabiliyorum ana oyun olmadan da. Ana oyuna tıkladığımda ise Steam anasayfasına yönlendiriyor. Yalnız oyunun güncel NVIDIA sürücüleri ile bir problemi var. Oyunda 135 FPS alırken DLSS (kalite,balans veya performans) açınca FPS 40'lara düşüyor. Normalde tam tersi artması lazım. :) RTX'i kapatınca FPS azalıyor açınca artıyor falan anlamadım.

KS

KnightDavion

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Bilgisayarda ne varsa sildim ve oyunu indirdim. DLC'leri oynayabiliyorum ana oyun olmadan da. Ana oyuna tıkladığımda ise Steam anasayfasına yönlendiriyor. Yalnız oyunun güncel NVIDIA sürücüleri ile bir problemi var. Oyunda 135 FPS alırken DLSS (kalite,balans veya performans) açınca FPS 40'lara düşüyor. Normalde tam tersi artması lazım. :) RTX'i kapatınca FPS azalıyor açınca artıyor falan anlamadım.

Aynı sorunu biri yaşarsa eğer oyun açıkken ESC basıp oyunu durdurup ayarları değiştirince FPS saçmalamaya başlıyor ama komple anamenüye dönüp ayarları sıfırlayıp yeniden düzenlediğinizde normale dönüyor. Enteresan ama bu şekilde çözülüyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri