- Tepki
- 0
Merhabalar. iyi forumlar. PC hocası youtube kanalının incelediği Dragos Elite Series 500Hz Monitoru, videoyu kanalda izledikten 1 gün sonra sipariş vererek aldım. Normal bir şekilde kurulumunu yaptım ve oyun oynamaya başladım. ancak aşağıya bizzat kendi çekip youtube linkini bıraktığım videoyu izledikten sonra göreceğiniz üzere valorant oynarken bazı zamanlarda ekranda videodaki gibi karıncalanma oluyor. Sebebini hiç anlamadım ve daha önce başıma böyle bir şey gelmedi. üstelik bu olay sadece valorant oynarken bir anda olmaya başlıyor. çözüm olarak da alt tab atıp masaüstüne geldiğim anda karıncalanma bitiyor normal haline dönüyor. bazen günde 2 bazen 3 kere belli aralıklarla başıma geliyor bu olay. çözüm olarak Display port kablosunu değişirsem düzelir mi acaba diye eski monitorumun kablosunu taktım ve sorun yine devam etti. yani sorun kabloda değil emin oldum. İşletim sistemim Win 11 ve Ekran kartım rtx3070. windowsum hep güncel. Bu durumun bir çözümü var mı acaba. ne yapacağımı bilmiyorum bu monitoru alıp boyle bir sorun yaşayan var mı? garantiye mi göndermem gerekiyor. Yıllardır severek izlediğim PC hocası kanalının incelemesi üzerine satın aldım ama şu an ne yapacağımı bilmiyorum. şimdiden vakit ayırıp okuyan ve yanıt veren arkadaşlara çok teşekkür ederim, link hemen aşağıda.