Driver Yüklediğimde GPU Fanının Biri Duruyor

turk512

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Ayın Üyesi
Tepki
22
Herkese merhaba iyi forumlar. Msi 2060S ventus ekran kartımda 1 fanının 1 yaprağı kırıldı geçenlerde o yüzden çalışmadığını varsayıyordum ancak biraz uğraştığımda, driver sildim ve fanın sorunsuz şekilde çalıştığını gördüm (driver yüklüyken tek fan çalışıyor). Yeni sürüm ve eski sürüm driverlar yükleyerek test etsemde driver yüklendiği anda fan duruyor. Yük altında ve afterburner üzerinden fan hızı ayarlaması yapsamda driver yüklüyken fan çalışmıyor. Bu sorunla karşılaşan oldu mu veya çözüm hakkında bilginiz var mı? Tekrardan iyi forumlar.

KS

turk512

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Ayın Üyesi
Tepki
22
Gpu full orjinal herhangi bir işlem yok vidadaki garanti kağıdı bile duruyor sadece dediğim gibi
1 fan yaprağı kırık.

Dwayne

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
oyuna girdiğinde de aynı şekilde tekmi çalışıyo çiftmi

KS

turk512

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Ayın Üyesi
Tepki
22
Oyunlarda veyahut tam kapasite stress testlerinde de tek fan çalışıyor. Driver silmedikçe çalıştıramadım sadece bilgisayarı ilk çalıştırdığımda bir süre dönüyor ardından duruyor. Tahminim bilgisayar açılırken driver tam anlamıyla devreye girene kadar çalışıyor, devreye girince fan yeniden duruyor.

Dwayne

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
o zaman nvidia driverınıda problem var bende de baska sorun var fixlenmiyo kanser birşey driverla işin yoksa silip kullan ya da hava zaten soguk şimdilik driverlı kullan eger ısınmıyorsa belki harbi çözümü bilen biri vardır benden bu kadar

KS

turk512

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Ayın Üyesi
Tepki
22
Sıcaklık sorunu yaşamıyorum zaten bir süredir bu sorunu yaşıyordum pek umursamamıştım. Yaz boyu en sıcak zamanlarda 70-75 derecelerde takılıyor pek üstüne çıkmıyor en yüksek kullanımda bile tek fan çalışmasına rağmen. Tek düşüncem fanın tek yaprağı kırık olduğundan dolayı oluşan dengesizliğin sonucunda driver kasti olarak çalıştırmaması eğer böyleyse fanını değiştireceğim. O yüzden konu açmıştım aslında benzer bir şey yaşayan varmı diye.

Son düzenleme:

Dwayne

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
forumlarda o kadarda pcden anlayan yok şu şuna darbogaz yaparmı konusunu acınca cevap geliyor sadece yarım etmeye bile çalışmıyorlar kendin reddit üzerinden araştırmayı dene bana kaşırsa sat gitsin ekran kartını fan bozuksada masraf etmeye degmeyecek bi kart arık o kadar güçlüde değil sat daha iyi birşey al

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri