Driver Yüklenmiyor

Ulasabi64

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
Arkadaşlar sistemim ;
°G41 combo Anakart
°Hd 5770 Ekran Kartı °Q9400 işlemci
°2×2 GB DDR2 ram °500 GB HDD
°300 Watt PSU °Win 7 ultimate
arkadaşlar HDD ,PSU , Monitör ve kasa dışında herşeyi ben yeni aldım 2. El.
Erkan kartını da bilgisayar algılamıyor Bende dahili ekran kartı yerine işlemci ile bilgisayarı açtım (başka çare yok) driver bulup indirip kurmaya başladım win 7 32 bit indirdim ama olmadı işte ve win uptade den güncellemeleri kontrol etmesi istedim sorun burda bulunup çözülüyor normalde ama bende güncellemede yapmadı hata verdi .Bende en son olarak win 10 yükleyip driverlerını otomatik yüklesin dedim daha yapmadım yada driver pack indirip yapicam hangisini seçeyim driver pack e virüslü diyorlar yada başka ne yapayım lütfen yardım edin

AranelCiryatan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
159
Öncelikle hd5770 ile sistemi açtığınızda bios görüntüsü gelmiyorsa ekran kartı bozuktur. Driver vs durumuna girmeden sistemin mutlaka açıyor olması lazım.

Sistem açıyor fakat driver bulmuyor ise o başka bir durum o zaman ilgili driver bulunup manuel yüklenmeye çalışılabilir.

KS

Ulasabi64

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
Öncelikle hd5770 ile sistemi açtığınızda bios görüntüsü gelmiyorsa ekran kartı bozuktur. Driver vs durumuna girmeden sistemin mutlaka açıyor olması lazım.

Sistem açıyor fakat driver bulmuyor ise o başka bir durum o zaman ilgili driver bulunup manuel yüklenmeye çalışılabilir.
Adam ekran kartını çalışır bir sistemden sökmüş ,ve benim pcye AMD nin driver uygulamasını da yükleyemedim nasıl indirilir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri