Yardım Driverbooster Sonrası Mavi Ekran

VictoR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hocalarım 2. el bir kasa aldım, adam sıfır almış kendisi toplamış bir hastalık nedeniyle acil paraya ihtiyacı olduğu için zarara veriyordu aldım PC'yi.

Driverları yüklemek için Driver Booster kullandım sonra 1 kaç saat sonra Windows düzgün çalışmamaya başladı. Pencereler falan kapanmıyordu hareket ettiremiyordum sonra yeniden başlatayım dedim açılırken mavi ekran veriyor. Bazen şans eseri açılıyor sebebi nedir? Donanımsal bir problem değildir değil mi?

Mavi ekran hatası: KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE
Açılırken sürücülerin çakıştığını düşünüyorum.

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
440

Hangi sürücülerde sorun var, hangisi uygun olmayan, çakışma vs. Bunları bulmaya uğraşmak son derece sıkıntılı ve uğraştırıcı olur. İş içinden çıkılmaz bir hale gelir.

Bu yüzden tahmin edebiliyorsunuz. Temiz kurulum yapın Windows işletim sisteminizi. Sıfırlama değil USB üzerinden temiz kurulum.
Sonrasında Driver Booster kullanmayın kesinlikle.

KS

VictoR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Hangi sürücülerde sorun var, hangisi uygun olmayan, çakışma vs. Bunları bulmaya uğraşmak son derece sıkıntılı ve uğraştırıcı olur. İş içinden çıkılmaz bir hale gelir.

Bu yüzden tahmin edebiliyorsunuz. Temiz kurulum yapın Windows işletim sisteminizi. Sıfırlama değil USB üzerinden temiz kurulum.
Sonrasında Driver Booster kullanmayın kesinlikle.
Tamamdır hocam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri